jó lett, a ford.sz.mérő oda van szögezve kb 1450-re. De hazafelé szokatlan volt az 1800-hoz képest, mindig azt hittem, le akar fulladni. De nem. Stabil. KÖSZI még1x.
Ha már nők: épp ma kaptam egy angol kiadású, legfrissebb SBK magazint a feleségemtől :-)
Hja, a prioritások meg a preferenciák az évek haladtával bizony átrendeződnek. :)
De ha már úgyis feljött a p**a téma.. amennyiben valaki netán mocis ajándékkal óhajt kedveskedni szíve választottjának, volna itt egy feleslegessé vált csodaszép Frank Thomas női kesztyű, ajánlom figyelmébe, alkalmi áron: link
Persze, megegyezünk 20-ban is. Veszprémi vagyok, de hétfőn megyek fel Budapestre a déli környékére. Neked mikor/hol jó?
Majd írj egy telefonszámot légyszi!
Enyém: 06305733895
Azért a praktikum is számít, és ha s lesz, akkor az n villahídját kapja, túrakormánnyal, a hasalásból elég volt, persze anyira nem hasalós, mint ami most van, de akkor is
nekem is azt mondták a barátaim hogy ne vegyek csak 650-est mert elég az,és az ezrest úgysem lehet kihasználni.viszont nem bántam meg az ezrest! ezt nem lehet megunni,akkora a nyomatéka én ha vennék megint így döntenék az tuti
Sziasztok!
Nagyon úgy néz ki, hogy SV tulaj leszek. ha minden jól megy egy 1000 s-é . 1,1 lenne, és asszem 2003-as... bár gondolkodom, ne mégis a kissebb legyen, végül is a napi mászkáláshoz az is elég... de vinném dögivel páylára is, szal nem egyszerű a döntés... segítsetek, hátha..
jó lett, a ford.sz.mérő oda van szögezve kb 1450-re. De hazafelé szokatlan volt az 1800-hoz képest, mindig azt hittem, le akar fulladni. De nem. Stabil. KÖSZI még1x.
Ha már nők: épp ma kaptam egy angol kiadású, legfrissebb SBK magazint a feleségemtől :-)
De ha már úgyis feljött a p**a téma..
Mé kel mindenkinek s-es ből n-est csinálni.Jóaz.
Mondjuk én beszélek.
Majd írj egy telefonszámot légyszi!
Enyém: 06305733895
Pályára? naná, az egyik legjobb dolog a p---a után
És ez még piros is.
Nagyon úgy néz ki, hogy SV tulaj leszek. ha minden jól megy egy 1000 s-é
Köszi
Meg anyukám is.Neki még el is hitték.
Pedig ő masszív gyorshajtó.
Lehet rossz hatással vagyunk rád.Azé gyöjjön vasárnap.Törvénytisztelők leszünk.Sok a rendőr.