Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vegyél inkább 636-ost, és ideadhatnád akkor már kipróbálni egy körre :). na, ez milyen ötlet! :-)
ehheh :)

jó lett, a ford.sz.mérő oda van szögezve kb 1450-re. De hazafelé szokatlan volt az 1800-hoz képest, mindig azt hittem, le akar fulladni. De nem. Stabil. KÖSZI még1x.

Ha már nők: épp ma kaptam egy angol kiadású, legfrissebb SBK magazint a feleségemtől :-)
Hja, a prioritások meg a preferenciák az évek haladtával bizony átrendeződnek. :)
De ha már úgyis feljött a p**a téma.. amennyiben valaki netán mocis ajándékkal óhajt kedveskedni szíve választottjának, volna itt egy feleslegessé vált csodaszép Frank Thomas női kesztyű, ajánlom figyelmébe, alkalmi áron: link
Na má te is.
Mé kel mindenkinek s-es ből n-est csinálni.Jóaz.
Mondjuk én beszélek.
Persze, megegyezünk 20-ban is. Veszprémi vagyok, de hétfőn megyek fel Budapestre a déli környékére. Neked mikor/hol jó?
Majd írj egy telefonszámot légyszi!
Enyém: 06305733895
Azért a praktikum is számít, és ha s lesz, akkor az n villahídját kapja, túrakormánnyal, a hasalásból elég volt, persze anyira nem hasalós, mint ami most van, de akkor is
Ha rám hallgacc azt veszed amelyik teccik.Ost nem megyünk a susnyásba rögtön.
Na jah, ezen csak ülni kell , de meglehet
Hát örülni fogok ha skera a slozira sikerül majd a járókerettel nem hogy pálya.
később már bőven a pina elé sorolod majd.....
650-est már próbáltam, de valahogy úgy éreztem, ez kevés, mindennapokra jó, de egyébként még vagy 20 ló jó lenne benne , ezért lenne literes

Pályára? naná, az egyik legjobb dolog a p---a után
má hozzá vok szokva a mindennapi ződséghez.
És ez még piros is.
nekem is azt mondták a barátaim hogy ne vegyek csak 650-est mert elég az,és az ezrest úgysem lehet kihasználni.viszont nem bántam meg az ezrest! ezt nem lehet megunni,akkora a nyomatéka én ha vennék megint így döntenék az tuti
nem gondolkodsz azon.......más kell Neked.....Suzuki!....
Mondjuk még mindíg a zxr-en gondolkodom.Bár pénz is kéne nem csak gondolkodás.
Miben segítsünk?...pályázni vele?....rendben!.... .....
Ezres erősebb 650 olcsóbb.Elsőre 650.
Sziasztok!
Nagyon úgy néz ki, hogy SV tulaj leszek. ha minden jól megy egy 1000 s-é . 1,1 lenne, és asszem 2003-as... bár gondolkodom, ne mégis a kissebb legyen, végül is a napi mászkáláshoz az is elég... de vinném dögivel páylára is, szal nem egyszerű a döntés... segítsetek, hátha..
Király szerintem
Alig lehet felismerni a kis csővázas testvéremet
Gondolom akkor 20-ban meg tudunk egyezni. Helyileg merre vagy? Jó lenne felpróbálni, ezért találkozni kellene.

Köszi
Én is aszondtam a biztosúrnak.
Meg anyukám is.Neki még el is hitték.
Pedig ő masszív gyorshajtó.
Mondtam, hogy véletlen vót, elbambultam, nem szokott ilyen előfordulni.
Monnyuk azé ne szkjá rá a gyorshatásra.
Lehet rossz hatással vagyunk rád.Azé gyöjjön vasárnap.Törvénytisztelők leszünk.Sok a rendőr.