Egy haver a Bembo-nál rendelt fúvókaszettet a karbishoz....megkérdezem milyen lett tőle, bár 2 hete cseréltünk egy rövid időre és igen jól szedte a kerekeit és könnyen szaladt 200 fölé amin meg is lepődtem mert amikor nekem volt karbis 650-em alig akarta a 2kilót vinni.
A környezetvédelmi tiltás kivételére igen viszont a fokozat kijelzö nem müködik karbison nekem is volt rajta Speedbox a gyújtásdoboz közé kell beiktatni
Köszönöm a választ tsanyi,nem akarok már több lóvét rákölteni főleg így nem,hogy eladom a gépet.Igazából már azt sem kapom vissza amit eddig ráköltöttem.
Itt a fórumon a 2970. és a 2971. hozzászólásomban megtaláljátok képekkel illusztrálva a Prop-Tech-es kijelzőt.A Gipro nagyobb és nehezebb elhelyezni,viszont a Prop-Tech-est nem látod,ha a nap rásüt,de a mérete miatt én a kissebbik mellett döntöttem.
Szia!
Én is a Motul 5100-ra szavazok, az ACT EVO-ról sok a rosz tapasztalat az ismeretségi körben. Az enyémben is Motul 5100 van, nagyon finom a váltó és nincs olajfogyasztás.
Nekem GIpro van kék színben. Nagy méretű kijelző. Jól látható napfényben is.
Februártól kb. 2-3 szor tévedett./nem a valós seb.fokozatot mutatta,mindig álló helyzetben való visszaváltáskor/
Amúgy meg vagyok elégedve vele, nem akarom elváltani a 7.-et. GIpro
Nekem is van Prop-tech visszajelzőm elektronikával eggyütt,maga a kijelző hasznos bár ha rásüt a nap nem lehet leolvasni meg néha kicsit "késik" is!
Az elektronika elvileg kiiktatja az 1-es biztonségtechnikai tiltást,a környezetvédelmi tiltást és 3-ban az elhaladási zajvédelmi tiltást!Igazából én nem vettem észre különbséget,de nem is ezért vettem hanem e fokozatkijelző miatt!Beépítése roppant egyszerű,kb. 10 perces meló! http://www.prop-tech.hu/
Szerintem Sanyi mondja a tutit: ha Te csapod be az elektronikát, akkor azzal a fokozatkijelzőt is becsaptad. (Esetleg nem mindegy a 2 cucc sorrendje...) Ha midnkét dolgot szeretnéd, vedd őket egybeépítve! Én már öreg vagyok a barkácsoláshoz, a kocsimon kiéltem magam. Most ott tartok, hogy inkább fizetek, és jómagam a munkaminimumra törekszek.
Közben gondolkoztam, és lehet, hogy nem is rövidzárról, hanem szakadásról van szó... mintha az lenne, hogy a közbeiktatott "doboz" az egyik vezetéket egyszerűen "nem viszi tovább". Na mindegy, kár erre több szót fecsérelni, mert vagy megveszi az ember ötezerért azt a kis izét készen, vayg maga készíti el, de akkor pedig _nem szabad_ fórumhozzászólásokra hagyatkozni. Az eredeti angol oldalon korrektül, vezeték-színkódokkal együtt le van írva, h mit kell csinálni.
a kérdésedre: én láttam már a neten mindkettőt: sima fokozatkijelzőt, és fokozatkijelzővel egybeépített "tiltáskiszedőt" is. A fokozatkijelző nekem se jönne rosszul (bár ez is külön téma: kell-e vagy sem), csak lusta vagyok felszerelni. ezért inkább meg se veszem :):):):)
Ha a házi megoldást választod akkor azzal együtt nem fog működni a fokozatkijelző. Ha olyat is akarsz akkor a prop-tech-es cucc kell, az mindkettőt megoldja.
Bocsi, hogy nem köszönöm meg külön-külön min kettőtöknek de KÖSZI. A kérdésem még annyi lenne ha rakok a motorra -ba seb. fokozat vissza jelzőt akkor az a tiltást is elintézi, csak azért kérdezem mert tervezek ilyet venni. Na már most ha megcsinálja a tiltást akkor nem fogom piszkálni ( feleslegesen)
650-esnél rövidzár kell 2 kábel közé, most nem találom az eredeti linket. 1000-esnél pedig a TRE-mod Frpeter oldalán is megvan: http://svmedia.hu/tudasbazis.h...
Mennyiért adod a dobot?
Köszi!
Itt a fórumon a 2970. és a 2971. hozzászólásomban megtaláljátok képekkel illusztrálva a Prop-Tech-es kijelzőt.A Gipro nagyobb és nehezebb elhelyezni,viszont a Prop-Tech-est nem látod,ha a nap rásüt,de a mérete miatt én a kissebbik mellett döntöttem.
Én is a Motul 5100-ra szavazok, az ACT EVO-ról sok a rosz tapasztalat az ismeretségi körben. Az enyémben is Motul 5100 van, nagyon finom a váltó és nincs olajfogyasztás.
Februártól kb. 2-3 szor tévedett./nem a valós seb.fokozatot mutatta,mindig álló helyzetben való visszaváltáskor/
Amúgy meg vagyok elégedve vele, nem akarom elváltani a 7.-et.
GIpro
Nekem is van Prop-tech visszajelzőm elektronikával eggyütt,maga a kijelző hasznos bár ha rásüt a nap nem lehet leolvasni meg néha kicsit "késik" is!
Az elektronika elvileg kiiktatja az 1-es biztonségtechnikai tiltást,a környezetvédelmi tiltást és 3-ban az elhaladási zajvédelmi tiltást!Igazából én nem vettem észre különbséget,de nem is ezért vettem hanem e fokozatkijelző miatt!Beépítése roppant egyszerű,kb. 10 perces meló!
http://www.prop-tech.hu/
:)
Írj mailt!
a kérdésedre: én láttam már a neten mindkettőt: sima fokozatkijelzőt, és fokozatkijelzővel egybeépített "tiltáskiszedőt" is. A fokozatkijelző nekem se jönne rosszul (bár ez is külön téma: kell-e vagy sem), csak lusta vagyok felszerelni. ezért inkább meg se veszem :):):):)