Nem voltam ott, amikor történt, azt mondta, hogy kb. két km-t ment vele, amikor történt. Nem ez miatt volt szétszedve, a váltóban kellett cserélni a fogaskerekeket. Egyébként hivatalos szerviz(nem márka) és a srác előtte a suzukinál volt szervizes.
A váltóhoz is le kell húzni a hengereket.
Sanyi ,te is tudod ,ha jók a kapcsolataid a kereskedőkkel sokmindent el tudsz intézni amit más nem! Ezért szoktam mondani ,hogy a motort ne a szomszéd meg a sógor szerelje ,mert ha gond van elhajtanak mint macskát....
Ha jól tudom szerviz ugyan, de nem márka....a hyo-nak nem sok márkaszervize van.......bár a gazda megmondja a tutit ha megnyugszik..........hát bennem is mindig ott lennének a kételyek....
Hát az attól függ... Ha pl. zsír uj gyertya volt benne és még szaga sincs ,vagy egy kicsit se olajosak az alkatrészek(persze ha lemosta összerakás elött)?
De igazad van ,ezeket nehéz bizonyítani.
Ha gyári uj alkatrészek vannak benne és az importőr korrekt akkor cseréli!
Mi is árulunk kínait ,ha garis problémánk van nem kötekednek cserélnek mindent, bár ez egy másik cég.
Mondjuk ezek jogos kérdések, de ha az első indításnál akadás miatt tört el azt sosem fogja beismerni és egyszerűbb azt mondani, hogy már ment a géppel és akkor tört el...
Járt a motor elötte ,vagy ez az első indításkor történt?
Lehet hogy elrakta a vezérlést ,akkor érthető!
Gyári uj alkatrészek voltak ,vagy bontott. A szerelőd mennyire szaki? Úgy értem hivatalosan csinálja,márkaszervíz-e vagy hobbi?
Megint ott tartok ahol szezon kezdetén!
Iszonyat kopott most az első és már nem igazán biztonságos
110/80-17 Michelin Pilot Activ lenne a cseredarab szeretném a hátsóval 1ütt elkoptatni aztán váltok! Mert megint nem lehet sehol kapni ezt a gumát! Ha valaki tud ilyen gumit Szóljon Iszonyat fontos lenne. Nem szeretném a szezont végét a szobában tespedve tölteni inkább a motoron hízok mint a fotelban
Elég már a negatívumokból!
Legalább akkor saját magam rúgnám seggbe ilyenkor.
akkor tényleg gyanús, hogy az összerakás után nem ment az 1 métert sem
Sanyi ,te is tudod ,ha jók a kapcsolataid a kereskedőkkel sokmindent el tudsz intézni amit más nem! Ezért szoktam mondani ,hogy a motort ne a szomszéd meg a sógor szerelje ,mert ha gond van elhajtanak mint macskát....
De igazad van ,ezeket nehéz bizonyítani.
Ha gyári uj alkatrészek vannak benne és az importőr korrekt akkor cseréli!
Mi is árulunk kínait ,ha garis problémánk van nem kötekednek cserélnek mindent, bár ez egy másik cég.
Lehet hogy elrakta a vezérlést ,akkor érthető!
Gyári uj alkatrészek voltak ,vagy bontott. A szerelőd mennyire szaki? Úgy értem hivatalosan csinálja,márkaszervíz-e vagy hobbi?
Megint ott tartok ahol szezon kezdetén!
Iszonyat kopott most az első és már nem igazán biztonságos
110/80-17 Michelin Pilot Activ lenne a cseredarab szeretném a hátsóval 1ütt elkoptatni aztán váltok! Mert megint nem lehet sehol kapni ezt a gumát! Ha valaki tud ilyen gumit Szóljon
Üdv: szobbal