sajnálnám a rendes motorom lezúzni.Ha viszont van valami ócsóbb pályagép, azzal bevállalnék mondjuk rizikósabb dolgokat is.Legfeljebb a rókás ruha megszolgálja az árát , sisakot meg úgyis cserélni akarom.Kesztyű dettó, legalább lenne mire fogni.
a 400 as gixer sem rossz, az is mindent bír, persze bármit választasz oda kell figylni, de én biztos valami 4üteműt választanék, a kawa eléggé megbízható, itt a környéken is van egy, 50ezerrel, annak fele tuti pályán-versenyen, ás utcán sincs kímélve , a többi modell meg csak gyengébb, a H nagyon ritka, FZR felejtős:S Csak tipp, vagyis segíteni akarok, sokal többe lenne egy 2T.
Állatul...:D:D 2:30 a p-ringen ugy hogy elöl egy fogal nagyonn lánckerék van... de mivel könnyű és keskeny, oda teszem ahová akarom, nagyon lehet ezekkel alázni a litereseket:D:D:D
az RS kurv@ nagy ribanc,figyelni kell rá,és ha széthajtottat veszel (amire elég nagy az esély,ha 300at szánsz rá) akkor sok bajod lesz vele...(nem biztos...csak olyan 75%)
Igen, pályára akkor már egy zixer 400, a legjobb 400 as, legerősebb mindközül, nagyon jó futóművel (zxr 750), és mivel a 750es felnije simán bemegy alá, a gumikérdés is megoldott (180). Hagyd a francba a kétüteműt, olaj, dugócsere, stb... a kawa meg igénytelen, mint a falusi banya
Beleszólnék én is , vagyis hozzá...
Nekem volt race attacon, de a street, na azt soha, utcán még elment, pályán próbáltam 1,6-2,5 barig, de szar úgy ahogy van, a sport attac sokszorosan jobban tapadt a ringen, mint az, vagy csak egy szar darabot fogtam ki. A sport attac a hideget nem szereti, csúszkál, utcán is. Nekem most hátul slick van, ( Dunlop KR 108) a kopásjelzők már nehezn láthatóak, de veszettül tapad még hűvősebb időben is, esőbens extra szar, 130-as előzésnél eltekere, még ha vágott is (6mm), pályán nekem eddigi csúcsmodell, szétkopva-tépve sem csúszant meg, 1,6-1,7 el melegen. Asszem maradok a dunlopnál, amúgy elöl d211gp van (nem a racer), egész évet simán kibírja, jól tapadt minden körülmények között, nyomásra annyira nem érzékeny. Lényeg a lényeg a contiban csalódtam, bár az árához képest okés minden, de ez a race attac street minek van? gyorsan kopik, és nem tapad. Mindez a tapasztalat a 400as gixeren történt... Remélem a tavaszi pályanapot már v2 vel kezdem (megint álmodok:D:D)
már csak gumi, és goo
Amúgy spongya rá!
nem szeretem ha megtalálnak, pláne, ha mellélőtt...faszt véded.
400as nem sok eladó van...600asból 2-t találtam...mind papíros
Májki, nem úgy kezdődött, h visszaütöttem, vagy te lemaradtál?
De bőven megteszi egy 125ös is...És az én számból hangzott el mindez.MÁJKI HOL VAGY ILYENKOR?
Nekem tuti fog.
Zoli, nem is itthon pályáznék, há ottan van-é a napsüttéses bájrejn...
viccet félretéve, tavaszra gondoltam a vasat.Kicsi, könnyű, ha összetöröm nem kár érte...Miről beszélsz, h sokat kell melózni?Gázos gép az ERES?
Nekem volt race attacon, de a street, na azt soha, utcán még elment, pályán próbáltam 1,6-2,5 barig, de szar úgy ahogy van, a sport attac sokszorosan jobban tapadt a ringen, mint az, vagy csak egy szar darabot fogtam ki. A sport attac a hideget nem szereti, csúszkál, utcán is. Nekem most hátul slick van, ( Dunlop KR 108) a kopásjelzők már nehezn láthatóak, de veszettül tapad még hűvősebb időben is, esőbens extra szar, 130-as előzésnél eltekere, még ha vágott is (6mm), pályán nekem eddigi csúcsmodell, szétkopva-tépve sem csúszant meg, 1,6-1,7 el melegen. Asszem maradok a dunlopnál, amúgy elöl d211gp van (nem a racer), egész évet simán kibírja, jól tapadt minden körülmények között, nyomásra annyira nem érzékeny. Lényeg a lényeg a contiban csalódtam, bár az árához képest okés minden, de ez a race attac street minek van? gyorsan kopik, és nem tapad. Mindez a tapasztalat a 400as gixeren történt... Remélem a tavaszi pályanapot már v2 vel kezdem (megint álmodok:D:D)