Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na azt kilövöm élből.Népautó nemkell és amihez köze is van.Pólóból kiindulva.
1,8 benya gastra vélemény?
oktávia egykilenc turbódezső
úgy tudom ezek még nem égetik ki a részecskeszűrőjüket amitől meg tud hülyülni meg 300+ egy új szűrő
Na akkor benya kilőve.90 lovas tdci milyen lehet?

A következő egy Gastra lenne.
Mindenképp kombi 1 milla körül.
Erő kéne bele futót húzni és tágas.
Ha jellegtelen az se számít van egy jellegzetes motorom az elég.
Jól belenyúltatok.
De ha minden jól megy, egy éven belül eladó lesz
Zoli NE! Mentsd magad. nekünk van egy 06-os darab, bordó sedan, Ghia felszereltség, 1,6 benzin. röviden-tömören a blokk: FOS. Az erejével nem is lenne gond, szépen mozgatja az 1,2tonnás kasztnit, de a megbízhatóság.. nem volt még olyan év, hogy ne jött volna 100-150ezer Ft váratlan kiadás. Újonnan vettük még, azóta is nálunk van(már nem sokáig) Most jár ~87ezer km-nél 7 év alatt, szóval nem is megyünk túl sokat vele. Amikor elhoztuk, már gond volt a műszerfallal. 2 hét rohangászás és erősködés után kicserélték az egészet. Ezután a garancia lejártáig viszonylag problémamentes volt. Klíma kompresszora meghalt-csere. Elszállt az egyik henger gyújtása(pontosan nem emlékszem már az okra, de ez is a fentebb említett javítási költségbe tartozott). Városi menetben egy bekanyarodást követően kapcsolta volna a 3. fokozatot apám, erre kuplung nem emel ki. Darabokra tört a kuplungkosár. Azt mondták gyárilag alulméretezték, és adtak bele egy megerősített változatot. Egyszer még pályán is félre kellett állni elektronikai hiba miatt. Persze a műszerfalon kívül semmit sem csináltak meg garanciában. Elég elbaszott egy koncepció ez a széria, szerintem mentsd magad tőle
Van pár ismerősnek, semmi bajról nem hallottam még a dieselnél sem. Kicsit jellegtelen, de megbízható darabok.
Ketmilla nekem mar sok.ezt az egy egyharom koztit celoztam meg keretben.
Es puntot be kene szamitani.
2M körül, alatta valamivel. szerviz évente vagy 20ekm, így nálam évente van ezen kivül semmi gond nem volt vele. 2009 novemberi, most van benne 78ekm.
Mennyiért?
Szervízigényesek?
az enyém eladó lesz február körül garantált km-el, mert én vezettem új kora óta.
Bújjá te.
Sanyival összebújtok a sátorban olyan melegség támad hogy ihaj
1,6 ford fókáknak valaki ismeri a nyűgjeit?

Ez még így színre szagra tetszik de szerintem taxi lehetett így a km muhaha kategória.
Mész a bánatba hondás.Megfagyni nem akarok.
Annyi a dolgom hogy egyenlőre bevágtam a raktárba.Ránézni sincs időm.
Talán szombat délután hazahúzom és felemelem rákukkantani.

Valószínű a kar műanyag vackai estek szét mert jobbra-balra nem mozdul csak előre hátra.
Gyertek erre a Mecsek felé satorhelyet tudok adni
Nem jüvő hétről volt szó? A kocsit meg kéne nézni, a rudazat adhatta meg magát vagy a bowden ha olyan. A bowdenes amúgy pont így szokta magát megadni a rudazatnál meg ha valamelyik faudi fej szórakozik.
Ez talán nem a mostani hétvége zenéje.Váltót kéne megnéznem miafenért lötyög össze-vissza a kar és marad 2-ben.
El kéne adni ezt a kocsit.
Gondolom nem mennénk messzire, kb 200-250km-re találni jó szállást és hazafelé esetleg az 577-en át lehetne jönni.
már mutogatta nekem is a hópihéstélipacskerjelet...
Jelenleg majd megfagytam a kocsiban.
egy ilyenben én is benne vagyok, ha nem jegesmedvéket kell kergetni a hegyen...