.
.
) a gepet. Ugy mennyire gaz a palya vele? Ja meg egy ilyen trening elott mindenkepp beugrok majd egy bukogomba szettre is
de nem hiszem h lesz 45 pénzem erre
) azok szerint nem ok értelme van ennek, igen ritka az olyan helyzet mikor bójákat kell kerülgetni. Egyedül a fékezés-kikerülés ami hasznos, de mivel az csak egy része és nem is hosszú idő nem nagyon rögzül és vészhelyzetben marad az ordítás és fékre markolás elcsúszással. Egy kakucsos dolog többet ér, nincs nagy sebesség, sok a kanyar ahol fékezni is lehet tanulgatni......és olcsó is....szokott ott egy srác tomtattoo néven oktatásokat is tartani ott és az állítólag nem rossz na meg az ár is csak a pályadíj körül van......gondolom jövőre is tart....
Utana is nezek, hol van ilyen
Azért tisztázzuk hogy tomtatto teljesen mást oktat (kanyarba beülés) mint a rendőrök (letolásos technika). Adott szituban mindegyiknek megvan az előnye hátránya. Szerintem a rendőrök által tartott oktatáson nem a bólyák kerülgetése a lényeg. Lassú haladásnál (borulásnál kevesebbet sérül a gép)a megfelelő nézőpont megválasztása, a gyors terhelésváltások, motorkezelés gyakorlása a lényeg. Igen voltam ilyen oktatáson pl Instruktor5-ösnél is és azt tapasztaltam hogy többen elég sok időt a pálya melletti trécseléssel töltöttek el. Így tényleg semmit nem ér.
Az ingyenes oktatások közt is van különbség.