Ma lezárult az ügyészségi hacacáré az balesetemről végre. FIZET a biztosító 580E ftot az igaz, h a motort 110E ftból megcsináltam, de az mellékes jelen esetben .
A kérdésem csak valaki biztosítós szakihoz lenne. Ha kifizetnek egy motorra totalkárt, akkor arra ha véletlen szenved balesetet a jövőben akkor többet SOHA nem fizetnek semmit? Persze biztosítva lehet, csak ha úgy járok mint 4 hónapja akkor bukom az egészet. Ez igaz?
Most van rá idő.Esik az eső így kocsival járok aksi kszedve computer lekapva nehogy kivágja a hegesztő.Most nem rakom össze minden pillanatban.A héten lezajlik elvitorlázik porfestőhöz és utána csak felszerelem.
Olyan hogy a titanic se süllyedt volna el ha ráakasszák.Majd tavasszal meglátod.
10 csavar tartja a helyén.
Tudom de jött ma felőlről,alúlról,vizszintes és srégen is.Kocsival ma jobb volt a moci szétkapva alszik.Este letisztítom a meghegesztett csomagtartót rápróbálom és megy porfestőnek addig nem rakom össze majd utána.Most még jöjjön össze a doboz is és boldog leszek.
Látod.. apró örömök! Elöttem még van egy út hazafelé a gond csak az hogy nem száradt meg a ruhám.Mire hazaérek ázott kutya szagom lessz ,és lehet hogy az asszony be se enged.
A szakadó eső nem is érdekelne,ilyenkor már letisztul az út. Viszont a garázskapunk elött lévő vizes avar egy kicsit megviccelt reggel ,majdnem megelőzött a hátulja!
Érdekes bekötni de tökéletes lesz. ledes ellenörzö lámpával ki kell keresni a villogó közös szálat, elvágni és rákötni az új automatát. ne kérdezd melyik szál elfelejtettem igaz gyorsan bekötöttem. esetleg este ránézhetek. rajz alapján szint gyorsan megtalálod.
Ha tud ledest villogtatni akkor jó. Általában ráírják ,vagy megadják hogy 1-100W. Régi Sv-n az ulés alatt van egy kombinált relé ami az indexen kívül a szenderkapcsoló ,kuplungkapcsoló stb reléje. Itt kell megtalálnod azt a két szálat amit az indexrelére kell kötni.Ha van kapcsolási rajzod akkor egyszerű.
A kérdésem csak valaki biztosítós szakihoz lenne. Ha kifizetnek egy motorra totalkárt, akkor arra ha véletlen szenved balesetet a jövőben akkor többet SOHA nem fizetnek semmit? Persze biztosítva lehet, csak ha úgy járok mint 4 hónapja akkor bukom az egészet. Ez igaz?