Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örültem én is! Jó volt a tempó!
Nem tudom,régen jártam már ott és akkor is emelőt kerestem..
Na sziasztok túrások!
Ha nem a motoron ültök akkor a gép elött?
Jó volt a mai összeröffenés ,örülök hogy végre személyesen is megismerhettelek benneteket!
Hazafelé a gázhúzó izmom kezdte megadni magát ,úgyhogy edzésben kell tartanom!Remélem mindenki éppségben hazaért!
jaja, én voltam köszi a túrát tök jól éreztem magam, Sanyi nagyon jó tempót diktált, kicsit meg is lepődtem. pár képet csináltam én is:
Zsékettő képeket akkor átnyomatod?
Superzone-ban vannak! Az tuti!

tényleg, ezt a motorosrendőrösdit nem értem én se...
Balu! Motorarzenálban vannak scorpion sisakok nemtod?
Mindent úgy alkalmazunk a buszsávban ahogy a busz! Csak ne vegyünk fel annyi utast mint a piros hetes!
Nem lett ez kitalálva jól mikor meg lett alkotva Vagy csak arra gondoltak,hogy akkor lehet használni a buszsávot mikor a fényjelző zöld jelzést ad?
Lehet, hogy megvágnak ha nem tartom fel a buszt....tényleg ezentúl ha előremegyek a buszsávba át is mehetek a neki szóló zöldön?....nem hiszem, így tényleg feltartjuk a buszokat....
Nem néztétek a hiradót? Állítólag több motoros sün lesz, és jobban fogják ellenőrizni hogy a motorosokat hogy betartják e az új kresz mósosításokat... Nem igazán értem... Mit akarnak ellenőrizni? Kötelező előre menni a lámpánál? Vagy hogy téééleg mész a e bussávba? Vagy más is módosult ami a motorosokat érinti?
kösz. csak feltűnt h ott az enyém nagytesója
Laller volt ezres géppel!
hi! Kié az ezüst színű ezres sv?
SÜN!
ebben nem BK blokk van, meg is látszik
Zsékettő: Át tudnád küldeni a képeket e-mailbe rarba? Picasaval nem tudom egybe letölteni csak egyesével... (cimem ott van az adatlapomon)
Tavaly óta már hozzászoktam csak olyan jó volt ma "minőségi" riasztókat baszlatni..
Én nem igazán.. Olyan könnyű úgyse lesz mint 2 keréken... És ez igy a kirááály.. Eszméletlen egy gép..
, majd +szokod te is, meg a mama is, mind mi
Az összes parkoló autó engem kurvaanyázott a sok beindult riasztó miatt..