Naked kell, hogy érezzük hol a határ! De én még nem éreztem! Tegnap azért átvillant az agyamon, hogy bakker csak egy Tsanyi leszármazott ül mögöttem, és nem kellene sietni, de aztán rájöttem, hogy a család szent dolog és el ne távolodjanak egymástól így mentem utána! Csak megint az a rohadék kettes szám a kijelzőn! Áhhh!
Nekem volt huzamosabb ideig GS 500! Annyit tudok csak mondani, hogy ég és föld! Persze a GS után más! Én csak ajánlani tudom, viszont GS-t mégegyszer soha! Maximum horgásznehezéknek!
Szerintem sem érdemes ilyen motorba belenyúlni. Rá fogod költeni a különbözetet. Ráadásul ha te ki akarsz majd egyszer szállni belőle, az új vevő lehet, hogy nem lesz ennyire megértő a hibákkal szemben.
Ilyenekre gondolj, hogy felgombfeju csavarok vannak beepitve par jelentektelen helyre, meg hasonlok. Nem volt rendesen rogzitve az egyik saru az akkumulatornal, meg filccel fel volt rajzolva a tarto oldalara, hogy melyik a + es a -
Elvitem szerelohoz megnezetni a kiszemelt sv650s motort es most epp eleg nagy a fejem :)
Kompresszio ok, gumi, lanc, fek szinten oke.
A huto el van csavarodva , hianyzik a tank fedeles kiakaszto bizgyentyu, a valtokar harmada le van kopva , szerintem letort egy darab belole es le lett koszorulve, kb ugy nezett ki.
A dobbal nem lehet levizsgaztatni .
A szerelo szerint amugy a kokanyolt megoldasoktol eltekintve jo vetel.
Erre a tulaj kitalalja, hogy meg nem fizette be a regadot es nem kapta meg a torzskonyvet.
Vissza kellett kuldenem az eredetiseg vizsgalot, mert amugy se a szervizkonyvet, se a forgalmit nem hozta el.
Henger jó helyen van ottan.Kipuffra meg ott a szakállidom ha zavar.Vagy komplett idom.V2 ilyen de tényleg jó csak (bud kinyír,meg a többiek is) Csak a naked.Hasalós nem jó.Túl hasalós.
Hunyorítva 100 méterről .
Agresszív a kinézete és engem rettentően zavar az előreálló 1 darab henger és a "levegőben lógó" kipufogó cső.
De amúgy ez most valami divat lehet, hogy ilyen motort gyártanak a cégek.
A lenyegi reszek allitolag hibatlanok.
Legalabbis az atvizsgalas alapjan.
Van valakinek elado gyari dobja?
Vagy nem muszaj gyari, csak egy honap mulva muszaki es jo lenne, ha nem vonnak ki a fogalombol
A vegen meg lehet, hogy kiderul, hogy oke az uzlet.
a meg nem, akkor veszek masikat.
Kompresszio ok, gumi, lanc, fek szinten oke.
A huto el van csavarodva
A dobbal nem lehet levizsgaztatni
A szerelo szerint amugy a kokanyolt megoldasoktol eltekintve jo vetel.
Erre a tulaj kitalalja, hogy meg nem fizette be a regadot es nem kapta meg a torzskonyvet.
Vissza kellett kuldenem az eredetiseg vizsgalot, mert amugy se a szervizkonyvet, se a forgalmit nem hozta el.
Mondtam neki, hogy szoljon, ha nala van minden :)
Mi gombászunk.
Agresszív a kinézete és engem rettentően zavar az előreálló 1 darab henger és a "levegőben lógó" kipufogó cső.
De amúgy ez most valami divat lehet, hogy ilyen motort gyártanak a cégek.