Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak úgy.
Vagy valamelyik BMW sorkettes.Van belőlük egy rahedli féle.Esetleg TDM 900.
Az is sorkettő.
"Gládiuszt" az SV fórumban szádra ne vedd! Nem szép, de drága! 2,2? Akkor inkább egy akciós BK!
Én a csupaszt vettem annó ennyiért! Bele alkudsz egy névreírást meg forgalombahelyezést is simán szerintem! Összeteszik a kezüket, ha viszel egy motort tőlük! Minden kereskedő padlón! Volt olyan akiknek csapatuk is volt és versenyeztek, és bezárt! Pedig volt forgalmuk!
És ez jó ár egy ilyenért szerintetek? A Gladius ABS-el 2,2 nem?

Amúgy ami tetszik nekem: "Csak Márius 25.-ig! " Miért, utána mi lesz?
Ne félj nagyon.Sövöből akkora a felhozatal hogy nem nehéz jót találni.És a modelváltás miatti akciózás eléggé lenyomta a használtak árát.ABS minek?
Belenyúltál. Szar ügy. Ettől én is félek.
Kiállításon volt gatyiusz is.Hááááááááátttttt.Nem semmi milyen mincurka.Nagyon alacsonyka szegény.
MILKA EDITION LIMITED! Szép nem volt de jó öreg!
Ja akár mögém is bújhatott! Csinltam a szélárnyékot! Állóképesség és izomzat! Megy a csupasz motorozás rendesen!
Most nézem a színt.Nem semmi.
Sorolom az apróságot mi kellett hozzá ahogy megvettem a kis GS-t!
Két új dugó, fúrás, vezérlés, szelepek, láncszett, stb stb.. és amikor a motor teljes vételárát elbasztam a renoválásra akkor elegem lett és a használtmotor vásárlásról letettem!
De zsé el tud bujni.Én meg nem.Én küzdök.
Ma láttam a használtautó kiemelt hírdetésébe 1 Sv650st új 0kmes ABS -el.
A k10 kék fehér (szerintem szemét csúnya, nézd meg a blackmotors oldalán, nekik van egy)

Kissé megfontoltabb, mint a többség, és eggyálltalán nem kiváncsi, há ez is baj
Mi az hogy nincs törzskönyv mert nem fizetett regadót? Tudtommal amíg a regadó nincs kifizetve nincs üzembehelyezés ,rendszám forgalmi stb.?
Az enyém unalmas kék volt. Eglész addig, míg nem hevertem el vele. Utána aggasztóan karcos kék lett...
Miondjuk nyilván én sem szeretnék már GSöccá-t de vidám idők voltak.
És mi történt, hogy ennyire nem szereted? Mondjuk az a szín tényleg kicsit meredek :)
ABS-el van tapasztalatotok? Mert ha veszek egy új motort, csak olyat. És jól sejtem, hogy SV-ből sincs már új, mert a Gladius van helyette?
annyiért már 2006-os is van jó áron..
230?
Oh en mar mentem harminccal is
Nyugi! Zsé tegnap jött rá, hogy van benne hatodik sebesség!
Sötétben vettem és színvak vagyok! Szóval pillanatnyilag jóötletnek látszott! De soha többet!