Én a csupaszt vettem annó ennyiért! Bele alkudsz egy névreírást meg forgalombahelyezést is simán szerintem! Összeteszik a kezüket, ha viszel egy motort tőlük! Minden kereskedő padlón! Volt olyan akiknek csapatuk is volt és versenyeztek, és bezárt! Pedig volt forgalmuk!
Sorolom az apróságot mi kellett hozzá ahogy megvettem a kis GS-t!
Két új dugó, fúrás, vezérlés, szelepek, láncszett, stb stb.. és amikor a motor teljes vételárát elbasztam a renoválásra akkor elegem lett és a használtmotor vásárlásról letettem!
Az enyém unalmas kék volt. Eglész addig, míg nem hevertem el vele. Utána aggasztóan karcos kék lett...
Miondjuk nyilván én sem szeretnék már GSöccá-t de vidám idők voltak.
És mi történt, hogy ennyire nem szereted? Mondjuk az a szín tényleg kicsit meredek :)
ABS-el van tapasztalatotok? Mert ha veszek egy új motort, csak olyat. És jól sejtem, hogy SV-ből sincs már új, mert a Gladius van helyette?
Az is sorkettő.
Amúgy ami tetszik nekem: "Csak Márius 25.-ig! " Miért, utána mi lesz?
Két új dugó, fúrás, vezérlés, szelepek, láncszett, stb stb.. és amikor a motor teljes vételárát elbasztam a renoválásra akkor elegem lett és a használtmotor vásárlásról letettem!
Kissé megfontoltabb, mint a többség, és eggyálltalán nem kiváncsi, há ez is baj
Miondjuk nyilván én sem szeretnék már GSöccá-t de vidám idők voltak.
ABS-el van tapasztalatotok? Mert ha veszek egy új motort, csak olyat. És jól sejtem, hogy SV-ből sincs már új, mert a Gladius van helyette?