Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobb lessz,de nem annyival.
Jo allapot,fem fekcső,brembo SA betet,es hawaii dizsi.
Sosem lesz gsxr,ha megcsinálod az első telo dől be,ha azt is akkor a hatso fog libegni,ha azt is akkor sz ero lesz keves ect.
Tapasztalatokat*
650esre van közületek valaki,aki felmókolt mondjuk egy gsxr fékmunkahengert? Tapasztalatok tudnátok írni?
Köszi
Szia! Úgy keresd, hogy: w5w.
Sziasztok! Egy kis technikai segítséget szeretnék kérni. Nem tudja valaki esetleg, hogy pontosan milyen foglalatú helyzetjelző izzó passzol 650S-hez (2007 évjárat)? Köszi előre is!
Nahh... a megoldás megvan:) Kókányolták a váltókart és a betett csavart beleért a pálcába..... Égés... de nem vettem észre mert kapkodtam eddig. JÓ a moci, ma alaposan megzavartam
Köszönöm, próbálom először. Olyan volt már, hogy nem rendesen vette a kettőt és kidobta, de figyelmesebben váltva sose csinálta. Marhaszar érzés a gyorsulásod igazi részén kiesni sebességből... Olaj 5-40-es van benne és semmi bajt nem produkált eddig.
Milyen olaj van benne ?
Sziasztok! Eladó a szeretett SV1000s motorom. https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/sv_1000_s/suzuki_sv_1000_s-13941043
Hát! Ha a kuplung állítás nem segít, akkor kösd föl a gatyót, szét kell szedni a blokkot! Ha esetleg alkatrész vagy tanács kell akkor szólj.
Elsőnek próbáld a kuplungot beállítani,ne fenn,hanem lenn a kislánckeréknél a durva állítót.Ha 650-es.
Sziasztok! Ha nem a motorom törődik nagyon velem, hogy ne tudjak elváltani.... tehát fagypont körül motorozni.... akkor nem tudom berakni már kettőbe se. Valaki tud olyan szerelési tanyácsot adni, mekkora szippantás a váltóbiszbaszokhoz hozzáférni? Mennyire kell szétdobni a blokkot?
üdv 25 vagy 35kw papírral keresek sv650 et akinek van eladó ne tartsa magába :)
Cserélném eredeti Two Brothers dobjaimat másikra.
Van pár db gyári suzuki túra csutkám 2003-tól de lehet jó a csővázasra is. ha valakit érdekel keressen privátban.
Az asszonynak vettem egy 2001-es SV-t, teletankoltam neki, reggelre megtelt a blokk benzinnel, plusz a padlón is volt pár liter. :-( A Suzukinál csak egyben van benzincsap, de itt vettem felújító készletet: https://citybike.hu/Benzincsap... Utána elvittem motorszerelőhöz is, ő felújította a karbikat is, meg a benzincsap rúgóját picit széthúzta, hogy még erősebben zárjon. A benzincsap "felújítás" 10 perc.
Az is egy megoldás, én nem akartam keresgetni, inkább megcsináltam, igaz hiányzott az az 1-2 hónap a szezonból mire minden felújító készlet megjött és megcsináltam a motort.
Rá.
Akkor minek a webaruhaz?
Na mindegy,a sugotol hibatlan szinazonos tank jott 5000 plusz penzert.Annyit meger a sok melo.
Neten hiaba kertem en is. Telefonon hivtam oket.
Nekem a weboldalukon rendelt por-15 máig nem ért hozzám.
Én házilag megcsináltam magamnak, azóta évek óta tökéletes! http://oldtimerperfekt.hu/muhe...
Pesten nem tudtok valakit aki tank felujítással foglalkozik? Sajnos az előző tulaj benzin nélkül hagyta állni a gépet sokáig és rozsdás lett!
Milyen széles az SV hátsó felnije? Nekem 4.5" rémlik. Arra rámegy a 180as?