Teljesen jó.
Akkor Érden a találkozó pont (Érd, Ercsi út hrsz. 26297/2, 2030 Mol kút) meg 8:00-8:30 lesz. Onnan kb egy óra az út Székesfehérvárig.
Viszonylag korán meg kell indulni mindenkinek. 😀
Mivel rohadtul messze lakik mindenki a másiktól, szerintem a legoptimálisabb, ha lesz egy tali az Érd kivezető Mol kúton a kelet meg dél felől érkezőknek. Meg egy tali Székesfehérvár valamelyik random részén az észak felől érkezőknek. Onnan meg már csak a Full-Gas megálló.
Ez gondolom pár embernek valamennyire kerülőt jelent... Ha valaki nem vállalja be, azzal meg tali a Balcsinál.
😉
Nekem volt a motoron Vortex (hátsó lánckerékről van szó), nem jobb nem rosszabb mint bármelyik másik minőségi lánckerék. Szóval attól hogy alu, nem fog jobban kopni mint egy acél lánckerék. De jobban néz ki. 😀
Én amúgy már jópár éve tri-metal lánckereket használok. Most ZF van, de vissza fogok térni a Supersprox-ra.
Elől meg nyilván acél. Vagy Supersprox, vagy Renthal.
Azt hiszem az Imrufo-nak az van.
Én most raktam fel Renthal alu lánckereket, úgyhogy még nem tudok nyilatkozni. 🙂
Viszont az 525-ös láncot is fel lehet rakni, ami könnyebb és ugyanolyan erős mint az 530.
😁