Jó kis vidi! Ez az izzólámpás teszter jó ötlet. Ezek 110V-os körték? Mondjuk az unió betiltotta az ilyen izzókat itt nálunk.
--Így nem próbáltam egyszerre, de külön rámértem, egyforma feszt ad le a generátor. Nincs testen sem. Viszont a fesszabályzón barbecue-t lehet sütni simán. Vezetéke is forró. Ahogy írtam lejjebb, egy darabig van töltés, aztán mikor már nagyon meleg a szabályzó, akkor megszűnik. Nagyon nem merem próbálgatni, nehogy megsüsse a generátort. Van két GS650g-m azokon úgy kellett kezdenem vétel után, hogy a leégett generátorokat tekertettem újra. Ezen nem szeretném. Szerintem tuti, hogy a fesszabályzó pukkant el. Ahogy a videoban mondtad te is, 99%. Ha a generátor lenne rossz, akkor nem melegedne, mert nem termelne áramot ami fűtse (szerintem).
Szerintem jó lesz! De lehet, hogy leugrom érte én, ha nem zavarok. Úgy számoltam, 3 ropiból megjárom, legalább pacsizunk egyet!
Csak azt kellene már kiderítenem tutira, hogy az a hibás alkatrész. RC51 mondott egy jó megoldást, de sajnos nincs lakatfogóm.----- Az idomot rohadtul utálom levenni, és egyelőre nem találom a generátor vezetéke hol van rácsatolva a kábelkötegre. Azt a csatit még meg akarom nézni, milyen állapotban van.
Most az idítórelénél kínlódok, van ott egy kis oxid azt takarítom. Hátha ott van valami bibi. Sajnos az a rész szanaszét volt rohadva, nincs csati, be tud ázni. Megcsináltam, de nem úszom meg, kell vennem egy indítórelét csatlakozóval, amiben van 5 centi vezeték is, hogy tuti jó legyen. Most leónoztam ahol oxidálódhat, egy ideig talán jó lesz.
A lábtartó védőlemezéből ki van tekeredve 1 csavar.
Milyen jól beszélsz még magyarul.
Kemény a gépben az a hosszított lengővilla...