Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Északi tenger ,nexø vàrosaig meg sem állok,dàn sziget, lengyelorszag es swedorszag között
Hova?
Ezt most jól megaztmondtam
Én 1200 és neked indulok neki juniusban, visszafele meg nincs terv
A nègy nap tökèletes lett volna ha az időjárás is úgy akarta volna! Kèt teljes nap alatt azèrt be lehet barangolni a vidèket. Bár vitka nem túrázós típus, mert ő inkább a hegyi felfutókat kedveli de ha 100kilómèterenkènt cserèlünk akkor nem szakad szèt a teste
Ja nem volt nagy vasistdas, főleg autóval kènyelemben
Nemannyira,az 500 az csak az odaút,Ott elkanyargászol jó idő esetén egy 5-7-800 km-t majd haza még 500.
Igaz az oda-visszautat jól megtervezve le lehet szorítani az unalmas itthoni részt minimálisra.
Az lightos
Èn kaptam egy ilyen bögrèt a jèzuskától
502km háztól házig. Budakalászról.
Mennyi is volt km ben?
Muszály visszamenni jóidőben is ès vacsorázni naplementekor az èttermekben!!!!
Egy pár kèp Senjről ahol a szállás volt
Uszkálás is lesz?
Így van èn dobtam fel a tèmát mert már vagy kèt ève kèszültem zolièkkal menni, mióta láttam a videóját a 8as útról, amiről vitka is csinált. De mindig közbejött valami Úgyhogy elhatároztam hogy semmi nem tarthat vissza a pünkösdi hètvègèn! Pedig akadt gond rendesen! Nagyon fekszenek nekem azok a tempós kanyarok. Ès az a látvány amit a tenger nyújt, hát az eszmèletlen!!!!! Èn is most voltam először Horvátban ès sajnos az időjárás miatt nem sok volt a motorozás, egèsz dèlelőtt esett, ès elèg hideg volt de az a kevès mindent megèrt!!!!! Viszont jövőre jobbak az esèlyeink mert június 4-5 lesz pünkösd!!! Akkor már csak jobb lesz az idő!!
Nos a nyanyát kinyírtam tehát elvi akadály elhárult.
Esni fog szerinted?
Ja Iggy ertheto,haverok is voltak iden jovore meg nem tudják hova mennek de nem horvátba.2018 Ba akarnak kimenni isle of man ra
en iden(jovore) benne lennek.
Nem az, hogy mindig, én eddig egyszer voltam, tavaly először. Joe dobta fel az ötletet, emlékszem rá, mikor tavaly augusztusban elkezdtük beszélni, 12en voltunk, akik menni akartak. Aztán mikor tavasszal szállásfoglalás előtt rákérdeztünk, hogy ki az, aki biztosan jön, 9 ember jelentkezett. Végül lementünk 4en... azaz 2en+barátnők.

Végül annyira jól sikerült, Jocót és Lucát pedig annyira megkedveltük, hogy én azzal búcsúztam tőlük akkor, hogy jövőre ugyanitt, ugyanígy. Jó lenne ebből hagyományt csinálni, mert bazi jól sikerült, az ország szép, vannak frankó útvonalak, és az a pünkösdi 4 nap szabadság nélkül megoldható. Ok, van aki lábon jött volna, mi papírkutyák voltunk és levittük futón a motorokat.

Személy szerint én nagyon szeretnék menni jövőre is, akár ugyanoda is, ugyanarra a szállásra. De csak hogy mindenki értse miről beszélek:

http://youtu.be/AcCAuj-sg-E
Pünlösd???? Mindig horvatorszag ez vmi láz ?vagy ott minden ingyen van ?hogy mindenki oda akar menni?
Gyári szerszámkészletet.
CSak ö nem motorozott
A vak is azt mondta.
Kiderül
125,viszont több nyomaték,euro4-esnek kell lennie.Nem a pówernek kell csúcson lennie hanem egyenletes tolas mindenhol.