Ok, valószínű az kell a népnek, de ez nem az én ízlésem. Nem szólom le ezeket a vasakat, annyi mondok róluk, hogy nem az én ízlésem. Volt szerencsém pl egy CB1000hez: gyönyörű dizájn, féloldalú lengőkar, csavart küllők, valami gyönyörű az a gép. Ráültem, elindultam, mondom csak óvatosan, mert csak egy ezresen ülök. Egész kellemesen haladt alacsonyabb fordulaton, na mondom kis egyenes, nyelezzük meg, aztán meg picit bátrabban a kanyarokban is. Gyerekek, hát én azt hittem elalszok rajta. Nincs a seggembe építve fékpad, de úgy éreztem, hogy a 300 köbcenti mínusz Daytona jobban tol középen, pedig ez egy ezres!!! naked, ami elvileg nyomatékra van gyúrva. Ehhez képest... Biztos vagyok benne, hogy az egy nagyon nagyon jó motor, sokan szeretik, de szerintem langyi. Uram bocsá, de nekem tűz kell, meg szenvedély, az, hogy felálljon a faszom akárhányszor elmegyek mellette a garázsban. Hogy nedves legyek, ha rágondolok. Ehhez képest sok mai és nem túl régi naked túl van szelidítve, lelketlen, steril, langyi, puha. Nagyon nagy kár.
Még egyenesben sem szoktam gubbasztani motoron,Mindig lehet mozogni.