nem mintha összefüggene a nagy testsúly meg a szar csukló, de azért vagyok dagadt mert imádok enni, zabálni meg még jobban
plusz menthetetlen mértékben cukor-csoki-sütemény függő vagyok ez pont elég ahhoz hogy kb 3 évente +10 kiló megmaradjon
múltkor lefúrtam vagy 70 db 16os dűbelt aztán 2 napig ülve hugyoztam mert a pöcsömet mem tudtam megfogni
annyira kivannak a kezemen az izületek hogy a 77 éves fateromnak acélosabbak
szóval nem kell nekem a sok munka, a kicsi is elég
Szerintem egy ilyen sorozatban nem kell logikát keresni, de ha csak filmnek fogom fel, akkor is időrablás volt. Egy borzasztó szar sorozat. Lesz folytatása ? Gondolom elmeszelték a picsába.
Az annyira logikatlan egy irastudatlan cigot ledobnak egy masik bolygora az se eszik meg egy ottani novenyt elsore minden vizsgalst nelkul,de ezek siman.
Az a hulyen neger robot meg egy egymillio eves android csontvazat elkezd locsolni android uzemanygverrel es amikor az felszivja tok termeszetesn wtf? nelkul elmegy és szerezni megtobbet? 😆
na az a farkas gyermekei egy nagyon beteg sorozat
nézegettem egy ideig a nagy pénzrablást is de annyira bosszantó malőrök voltak benne hogy még a hdd-ról is töröltem
Amikor az hbo küldött egy értesítést hogy most van az elfogadás hónapja, fogadjam el az lmbtq stb stb. Töröltem is az előfizetésemet. A büdös kurva anyjukat kell a buzikat reklámozniuk.
Igazából kiváncsi lennék egy MZP-Kósa vitára… szerintem a stand-up comedy királysága lenne 😂