Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Több is…. 😂
Igazából kiváncsi lennék egy MZP-Kósa vitára… szerintem a stand-up comedy királysága lenne 😂
nem mintha összefüggene a nagy testsúly meg a szar csukló, de azért vagyok dagadt mert imádok enni, zabálni meg még jobban
plusz menthetetlen mértékben cukor-csoki-sütemény függő vagyok ez pont elég ahhoz hogy kb 3 évente +10 kiló megmaradjon
kis meló, kis pénz kis dákó, már csak azt nem tudjuk mijafaxé vagy 140 kg 😆
múltkor lefúrtam vagy 70 db 16os dűbelt aztán 2 napig ülve hugyoztam mert a pöcsömet mem tudtam megfogni
annyira kivannak a kezemen az izületek hogy a 77 éves fateromnak acélosabbak
szóval nem kell nekem a sok munka, a kicsi is elég
Nincs lazsálás, tessék szépen dolgozni.
mindenáron azt akarják hogy dolgozzak
nem elég az hogy 60 óráról 70 lett a munkaidőm már februárban több lesz tőle aztán mi lesz itt nyáron meg ősszel
A zasszonya nem engedi magához - a kecskével meg nincs jóban valamiért. 😆
Meg nyekkent a sezlony alattad?
az ilyeneket kerülöm amennyire lehet, stresszmentesíteni kell az életem
mostanában kicsit feszült vagyok
Nekem ez a hokimárki teccik mikor nyilatkozik, videóz... nagyon jókat lehet röhögni rajta, hogy van ekkora lüttyő a földön... 😆
én néznék de valamiért egyik szarabb mint a másik
lehet öregszem aztán semmi sem jó
Nem nagyon nézek sorozatokat, még a letöltött filmek 2/3át sem, nejem a tv bajnok. Igaz a trónok harca meg begyött nem kicsit.
Kb ugyanaz.
De kivancsi vagyok mire gondolt a koltő.
Jobb mint az első? Izgalmasabb ? Vagy maradt ugyanolyan erőltetett?
Ragnar az egyetlen húzóerő abban a sorozatban
én valami idegen lényeknél adtam fel, nem bírtam végig nézni
Jézusom, én végig kinlodtam az első évadot, de amikor a végén az ANDROID "NŐ" repülő kígyót SZÜLT, vagy mi, hát elengedtem azt a sorozatot... 😅 😂
Mar a 2. evadot nezem.
Szerintem egy ilyen sorozatban nem kell logikát keresni, de ha csak filmnek fogom fel, akkor is időrablás volt. Egy borzasztó szar sorozat. Lesz folytatása ? Gondolom elmeszelték a picsába.
Az annyira logikatlan egy irastudatlan cigot ledobnak egy masik bolygora az se eszik meg egy ottani novenyt elsore minden vizsgalst nelkul,de ezek siman.
Az a hulyen neger robot meg egy egymillio eves android csontvazat elkezd locsolni android uzemanygverrel es amikor az felszivja tok termeszetesn wtf? nelkul elmegy és szerezni megtobbet? 😆
na az a farkas gyermekei egy nagyon beteg sorozat
nézegettem egy ideig a nagy pénzrablást is de annyira bosszantó malőrök voltak benne hogy még a hdd-ról is töröltem
Letoltős a legtobb sorozat,talan a farkas gyermekei kivetel.
De azt azert nezem hatha talalok benne valami logikus cselekedetet,de nem eddig semmit.
Amikor az hbo küldött egy értesítést hogy most van az elfogadás hónapja, fogadjam el az lmbtq stb stb. Töröltem is az előfizetésemet. A büdös kurva anyjukat kell a buzikat reklámozniuk.
Mit szivtál?