pont ezért akarok egyszerűsíteni 1 féle akku legyen és kész
én meg 1 lyukért nem tekergetem le a zsinórt a fúróról, ,eg cipelem ide oda a vasat ahol ép konnektor van
plusz a csatorna parton fúrogatom a bojlit, itt áram sincs
Tudod én meg nem veszek akkust van kábeldob 50m meg minden fúrómon 3m kábel alapból. Van amit csak csavar behajtásra használok az 500W blekit nem fix hanem fokozatos így nem nyalom el a csavar fejét. A faszom foglalkozik annyi akkuval.
ismerős pár hete vett egy ilyesmit az buzi nehéz cucc ellenben olyan bika hogy a behajtót amit vettem simán lealázta, igaz méretben és sulyban legalább duplája
na ilyen fúró nem kell, olyan kell ami kicsi és könnyű, az esetek 90%-ban bojlit fúrok 1.5mm fúróval vele vagy valami fát vasat néha 4-6mm fúróval
csak van eddig egy makita szettem ami el van kicsit gyengülve (gép is akku is) meg van egy egyéb fúróm ami fasza de nem lidl akku kompatibilis
aztán az egészt kibaszom a kukába hogy ne kelljen 3 fajta töltővel meg akkuval szarakodni
2002-ben hoztam saját részre egy kombi autót a németektől mert jőtt az első gyerek.Hazafelé szerettünk volna aludni egy motelban.Egy rohadt náci sem akart szállást adni.De a gechi migráns az más.Na akkor remélem felzabálják a nagy liberális gechi bandát előbb utóbb.Mert ez kell nekik,meg a sok buzi!!!
mondjuk vita nem lenne,a műsor teljes hosszában egy maratoni zajos monológ lenne 347x elmondva hogy maga a patás-szarva orbán ellopta még a napot is.
Pont.
Ezért felesleges a milliós terembérlet.
Vasárnaponként elmondja a többi ökörség mellett mindet,esetleg akkor van gond ha nem ül rajta vagy a simon vagy a péterfi.
Akkor elszabadul és lesznek négerek,liberálisok,aberráltak,buzik és zsidók meg komcsik és fasiszták is a beszédben.
És kurvasok fidesz. 😂
5 év garanciát adnak erre is mint a kis behajtóra,ha ennyit bír már megérte