Ez minek???? Felesleges pénzkidobás 40C kisütés hibrid autókba kell csak. Lakásnak elég a 0.5C-s jóval olcsóbb és nagyobb kapacitású cella.
Ezeket vedd, ez a megérős: https://www.nkon.nl/en/eve-mb3...
De van B grade is ha ragaszkodsz hozzá, de én ezekből vettem 33cellát. Kollégának meg nekem 16kWh nekem 17kWh, egy cella tartalékba, be lesz kötve 17S-be hozzám. Apámék pedig megkapják a mostani 11kWh-t
Mivel az 5.6kW-os inverter kényelmesen elég, így nincs igazán kihasználva ez a 0.5C sem.
de ha csak 3 napos akkut veszel az nem annyira nagy összeg és mellé egy 5kw aggregát
persze ha tanyàn élsz akkor éri meg
a 35/70 árammal nem, de ha 200ft lenne egybőll gyorsabban térülne meg
ismerős a boltra rakott 30kw napelemet saját zsebből támogatás nélkül mert még így is megéri neki
dehogy férek(legyintős) nekem 365 ezer lenne az éves villanyszámlám. Olyan 6300 kw megy el egy évben osztva 365 nappal= átlag 17 kw/ nap. Szóval 3 nap. Aztán vannak simán egy hónapos szünetek amikor egyáltalán nem süt a nap szóval nekem olyan kell ami elviszi a háztartást 1 hónapig mielőtt ledarabolom az akksis flexel a bejövő démász vezetéket és felmondom a szerződést(gondolkodós)
Szóval nekem 1,4 misi/nap azaz 42 milkáért kell felakksizni a házat, hogy használható legyen a dolog(gondolkodós) Ennyi pénzért jelen pillanatban ha 70 forintért számolom az áramot akkor azért kapnék 600 ezer kw-ot ez 95 év megtérülési idő(órát nézegető)
akkor asszem frílaccal el kell beszélgetnem, hogy segítsen az életmód váltásban, hogy minél tovább húzhassam mert most vagyok 50 szóval 145 éves leszek mire megtérül(gondolkodós) Aztán ha közben ezek ki is nyiffannak és időközönként cserélgetni kell...
Szóval ez még erős átgondolás tárgyát képezi(szemeit körbeforgató) egyenlőre még nem darabolom el a bejövő kábelt 😅
Most volt napokban tv műsorban a búnker asszem az aszteroida becsapódás kapcsán, ami azóta is ugy áll, a szalacsi riport volt az első mém meg ilyenek, és hogy már mindketten meghaltak.
Ezt még te is könnyedén ki tudnád számolni... ha beleférsz a rezsicsökkentésbe, ami 210, akkor egy jó hétig.
....de ha épeszű így jár, hogy nem tud feltöltődni, akkor biztos nem kezd el mosni szárítani, meg pitét sütni 😁
az kb. 4 milla. ez az 50 kw akupakk meddig vinne egy átlag házat nap nélkül? Átlagházra úgy gondolok, hogy bojler, mosó-szárítógép, mikrosütő villanytűzhely, hűtők, tv-k számítógépek ezek készenléti módja elektromos kapuk, villanyautó. (gondolkodós)
Ezeket vedd, ez a megérős: https://www.nkon.nl/en/eve-mb3...
De van B grade is ha ragaszkodsz hozzá, de én ezekből vettem 33cellát. Kollégának meg nekem 16kWh nekem 17kWh, egy cella tartalékba, be lesz kötve 17S-be hozzám. Apámék pedig megkapják a mostani 11kWh-t
Mivel az 5.6kW-os inverter kényelmesen elég, így nincs igazán kihasználva ez a 0.5C sem.
persze ha tanyàn élsz akkor éri meg
a 35/70 árammal nem, de ha 200ft lenne egybőll gyorsabban térülne meg
ismerős a boltra rakott 30kw napelemet saját zsebből támogatás nélkül mert még így is megéri neki
Szóval nekem 1,4 misi/nap azaz 42 milkáért kell felakksizni a házat, hogy használható legyen a dolog(gondolkodós) Ennyi pénzért jelen pillanatban ha 70 forintért számolom az áramot akkor azért kapnék 600 ezer kw-ot ez 95 év megtérülési idő(órát nézegető)
akkor asszem frílaccal el kell beszélgetnem, hogy segítsen az életmód váltásban, hogy minél tovább húzhassam mert most vagyok 50 szóval 145 éves leszek mire megtérül(gondolkodós) Aztán ha közben ezek ki is nyiffannak és időközönként cserélgetni kell...
Szóval ez még erős átgondolás tárgyát képezi(szemeit körbeforgató) egyenlőre még nem darabolom el a bejövő kábelt 😅
....de ha épeszű így jár, hogy nem tud feltöltődni, akkor biztos nem kezd el mosni szárítani, meg pitét sütni 😁