Ahogy Keri ur mondja, a ketto csereszabatos, a menet es a talp azonos (M20 x 1.5, 63-65mm) Akkor szoktak 204-et hasznalni, ha a 303 nem fer el valami leomlo, vazcso vagy egyeb miatt.
Nem tudok ÉRDEMBEN vitatkozni, csak ismételni tudom önmagamat, de abban biztos vagyok, hogy nemhogy nincs ingyenpénz, de utólag megszámolva szerintem sok esetben jobb lenne a létesítés pillanatában érvényes piaci árat megfizetni. Lehet, hogy évtized múlva nyújtják be a számlát, de hogy benyújtják, abban biztos vagyok.
Nyilván tetten érhető a nemhogy kettősmérce, hanem a mindig ami nekem tetszik mérce. Én régóta, az elejétől fogva mondom, hogy az eu nekünk csak probléma.
De hát... sokan akartak Bécsben cukrászdát nyitni.
Teslának 30ezerbe van egy töltő. Unió elég vastagon fizeti a teljes árat.
Más gyártóknál mondjuk legrosszabb esetben a duplája, de ismerek kis magyar töltős céget, kb. ők is a Tesla áron telepítik, csak ők nagyon rágyúrnak a költség lefaragásra. Tesla meg a méretgazdaságossággal, és vertikális integrációval tud baromi olcsó lenni.
Csak a hosszában tér el, ahogy látom. A rövidebb tuti befér, és ha szerintük az elég, akkor minek kételkednél?
Nekem is egészen pici az olajszűrő a Hondán.
Az, hogy van-e támogatás valamire, az tök felesleges információ, hogy a valaminek mennyi az ára. De az a baj, hogy te is pont elhiszed, hogy van INGYENPÉNZ.
Pont az ilyen gondolkodás vezetett oda, hogy ott van az ország, ahol.
Sok mindentől függ egy töltőhely, de 38-50ezer Eurót adott az EU a TEN-T hálózat egyes töltőire. (főbb EU-s utak mellett 60km-enként legyen ilyen töltő, az átjárhatóság érdekében) Itt 300kW lekötött teljesítmény kell helyszínenként az oszlopok számára nem emlékszem, de mintha 4 lenne, de 150kW képesnek kell lennie. Több természetesen lehet, így a Tesla minimum 6 de inkább 8 oszlopot rak le már, és 250kW náluk az alap. Ionity 4 oszlop a minimum 350kW. Természetesen a lekötött teljesítmény megoszlik, de azt kihasználtság függvényében változik.
Az elműves dolog valóban komplikált EU szerte. 2-3év az ügy átfutása, főleg bürokratikus oldalon. Ha már megvan a kapavágás akkor pár hónap alatt ott van bárhol az áram. Szóval megint Freelac félék tehetnek a nehézségekről 😂
De hát... sokan akartak Bécsben cukrászdát nyitni.
Más gyártóknál mondjuk legrosszabb esetben a duplája, de ismerek kis magyar töltős céget, kb. ők is a Tesla áron telepítik, csak ők nagyon rágyúrnak a költség lefaragásra. Tesla meg a méretgazdaságossággal, és vertikális integrációval tud baromi olcsó lenni.
Nekem is egészen pici az olajszűrő a Hondán.
Lehet mindketto jo?
majd holnap csapatok ismét egy faszát
Én nem gumit basztattam, de nincs annyira jóidő. Kerűltem a zzrrel süt a nap de hideg a levegő. Majdnem fáztam.
nekem így már nem tetszik 😁
Es nem csúúúúszik.😆
Pont az ilyen gondolkodás vezetett oda, hogy ott van az ország, ahol.
Az elműves dolog valóban komplikált EU szerte. 2-3év az ügy átfutása, főleg bürokratikus oldalon. Ha már megvan a kapavágás akkor pár hónap alatt ott van bárhol az áram. Szóval megint Freelac félék tehetnek a nehézségekről 😂