Több tiszteletet a GP Pilottal szemben!
A neved azért megmondhatod, ha valami ér, akkor tudjak bontani egy pezsgőt!
Nem győzöm figyelni a km órát, nehogy beleszaladjak egy "Police speed-controll"-ba!!
Tele vannak az utak velük , közben a rablók pedig szabadon garázdálkodnak!
A 47.-ik bankrablás után kapják el a delikvenst, ezt mutatták tegnap a "kékfény"-ben!!!
Ez is csípi a szemüket szegényeknek.
Nem az én nevem! Nem érted, ha netán tényleg megtalálják, mert tényleg van itt pár beteg... az akkor már nem vicces, érted? Nem hiszem...
Mi az, hogy nem voltam másra tekintettel? Hol szidtam bárkinek a családját, jöttem az anyjával, egyáltalán hol mocskolódtam? Hol tettem fel bárkiről is ps képet? Segítsek, vagy tudod a választ?
Nem tudni miért töröltek és tiltottak, mint ahogy Oszinál sem tudni, én ezt önkényes moderációnak mondtam és mondom a mai napi. Sokkal több ember van akit joggal lehetne törölni,de valamiért még itt vannak, lásd a képpel visszaélős pedagógus bácsikát. Azt pedig elképzelhetetlennek tartod, hogy egyszerűen olyan a moderátor, aki nem bír és direkt cseszett ki velem? F. Levi, Nastro és biztos sokan észrevették ezt, te nem. Ennek több oka lehet, de nem sértelek meg, mert egy kis cinkelést sem bírsz el, nemhogy kritikát.