Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dobd a képeket az eladóról ! Had obszerváljuk meg !
a műanyag fenyő olyan mint a guminő
amíg másnál van nekem semmi bajom sincs vele
En beadtam a derekam egy elo fenyonek... Bar a mű is ugyanolyan hidegen hagy. Megmondtam a Zuramnak, hogy sosem leszek hajlando fat disziteni.
Pici fa , de akkora dobozok vannak alátolva , hogy falat kellett bontani ! Jól megy a targonyásoknak mifelénk !
Nekem is van givi illen pattintós adapteres.
Na hallod,van 3 tanktaskam,most utazik a 4.Ebbol 3 swmotech.
Szóval van minimum 2 eladó.Mer ez borzasztó.
Ez meg dobozból lett elővève.
a miénk meg görbe mint a pöcsöm........ de csak ezt tudtam kipiszkálni a kerítés mögül ingyen
Miènk pici mert mindig hóvègèn van ez a kurva ünnep!
na, nekiálltam a 2 méteres fának...
neki is van vagy 3 táskája...sose értettem mi a szarnak ennyi
nekem egy övtáska van amit egyik munkatársamtól kaptam, mert benézte a mintát és halálfejes.......
azt szoktam vinni túrázáskor
Nejem cipő és táska fan gondol6od...
nekem már nincs ehhez idegem
a nej is nagyon lazán van tartva mostanság
pl idén vett cipőt is meg táskát is, eddig azért ilyen még sosem volt......
Azert ilyet nem kivanok neki barmilyen is... De ettol fuggetlenul valamit tenyleg kezdeni kene vele. Anyam is tudja, de nem kepes megtenni vele, hogy nem nyalja ki a segget is...
Biztos eltartana mindkettőnket!
teljesen mindegy, az számít csak hogy nem a saját seggén kell neki szarni
de azért az ukrán rábeszélőemberek szerintem 1 hónapon belül engedelmes kislányt faragnának belőle egy átnevelőtáborban
Nem, Corleone anyuka van apam szarik ra
minden nő egyformán működik
mondjuk neki ott a corleone apuci emiatt kicsit nekezebb lenne a nevelés
Ah, nala nem igy mukodik...
nem most, most már késő
16 évesen pérszor helyreteszed akkor most nem lenne ilyen
mint a kutya, ha egyszer picsán van rúgva nem szarik többet a lábtörlőre
Ugyanannyit kaptam volna erte, mint egy rendes emberert. Nem eri meg... Most meg mar vegkepp nem, a Töki miatt
Most is varrogatja a szomszed falu helyimenocsavoja. Amugy a sracot birom, tok jol kezeli tesom hisztirohamait nem is tetszett tesomnak, hogy hallottam az egyik ilyen "vitajukat". A srac kiosztotta ket rohoges kozepette, mosollyal az arcan. Olyan jo volt hallgatni bar tesomat nem hatja meg akkor sem mikor igaza van a sracnak...
16 évesen semmi bajod nem lett volna, simán nekimehettél volna egy vascsővel is
Hulye vagy? Ez kepes lenne feljelenteni, mert megvertem........ Egyszer nekem esett otthon, mert nem pakoltam el utana (anyamek epp nyaraltak, ketten voltunk csak). Neki baszott a kanapenak, de a karfanak, epp a gerincem kapta el. Elkaptam a kezet es lefogtam, hogy ne birjon megutni. En nem bantottam, nem utottem vissza, de a fogastol belilult a keze. Anyamek 3nap mulva jottek haza, es ujsagolta, hogy en milyen gecci voltam es bantottam Ot! Tegyuk hozza, hogy en 16, O 21 volt. Akkor sem volt jobb dolga mint engem basztatni...
Verje ő verőleány.