Nekem nem kell víz bele , ha szomljas vagyok iszok hideget , de egy strandpapucs töri , fogkefe az jól jöhet ha valahova elmegyünk messzebbre ! Van dobozom , de ez nem az a motor amire dobozt raknék , az volt az elsőü hogy leszórtam róla !
Ez jó ötlet ! Király ! Van is valahol kénlapom ! Én is rühellem a cigifüstöt , még messziről is ! Főleg mikor az autóból kifele hamuznak elöttem , majd elegánsan kidobják égve ! Fel tudnék robbanni ilyenkor !
Ha jól tévedek 14-25.de sport,szóval nem egy ilyen emeletes cucc.1,5 víz simán elfér.
A hondara vettem,volt két túrán,meg itthon meloban.
Már nem kell mert a Honda más célú lesz.
Mindjárt tudok képet
én régen kénlapot dugtam a munkatársak cigijébe
akkor még nem volt tilos bent dohányozni és mindig a pofámba fójogatták a hülye picsák
aztán ollóval kis csíkokat vágtam és bedugdostam a cigibe
volt ám köhögés level 117
komolyan kötekedni meg nem mertek mert azért akkor a két 20as kanna bort lazán kinyomtam fej fölé akár 20x is, és sosem voltam előzékeny a hölgyekkel szemben, mindig megadtam nekik amit a helyzet megkívánt
Nekem a cigimre jártak rá! De nem egy két szálat,hanem mire szétnéztem alig volt a dobozban! És rendszeresen! Na egy idő után jó néhány szálat kissé megbolondítottam! Puskaporral! Utána akkor sem vettek belőle, ha kínáltam!
Az F3 és a Hornet tank felfogatása ugyan az nem?
Ezt hogyé adód?