Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez volt a hondán????
Az F3 és a Hornet tank felfogatása ugyan az nem?
Ezt hogyé adód?
Inkább sport mototoros. Levehető az egyik oldalzseb hasitasinak.
Nekem nem kell víz bele , ha szomljas vagyok iszok hideget , de egy strandpapucs töri , fogkefe az jól jöhet ha valahova elmegyünk messzebbre ! Van dobozom , de ez nem az a motor amire dobozt raknék , az volt az elsőü hogy leszórtam róla !
Ez jó ötlet ! Király ! Van is valahol kénlapom ! Én is rühellem a cigifüstöt , még messziről is ! Főleg mikor az autóból kifele hamuznak elöttem , majd elegánsan kidobják égve ! Fel tudnék robbanni ilyenkor !
Ha jól tévedek 14-25.de sport,szóval nem egy ilyen emeletes cucc.1,5 víz simán elfér.
A hondara vettem,volt két túrán,meg itthon meloban.
Már nem kell mert a Honda más célú lesz.
Mindjárt tudok képet
én régen kénlapot dugtam a munkatársak cigijébe
akkor még nem volt tilos bent dohányozni és mindig a pofámba fójogatták a hülye picsák
aztán ollóval kis csíkokat vágtam és bedugdostam a cigibe
volt ám köhögés level 117
komolyan kötekedni meg nem mertek mert azért akkor a két 20as kanna bort lazán kinyomtam fej fölé akár 20x is, és sosem voltam előzékeny a hölgyekkel szemben, mindig megadtam nekik amit a helyzet megkívánt
Az szép lehetett !
A mágneses mennyi literes ? Én ilyen 10-18L esre hajaznék ! Valami hasonlóra , csak kisebbre !
Nekem a cigimre jártak rá! De nem egy két szálat,hanem mire szétnéztem alig volt a dobozban! És rendszeresen! Na egy idő után jó néhány szálat kissé megbolondítottam! Puskaporral! Utána akkor sem vettek belőle, ha kínáltam!
csak egy rendes tévére nincs
kell a 300nm de egy rendes méterötvenes tv-re már sóherek
Olyan mint enyèm tudod. Egy kattintás fel vagy levenni.
Kussolsz mert hashajtot keverek a kavedba ha jossz es be se engedlek fosni
Ah, csak konfliktuskerulo vagyok
Van pèz lóvèra!
Az első mágneses,a másik egy Quick lock Evo.Az ja,bár nem bajonett.
Abbol tudott dolgozni, amink van jo ez igy, nem kell ra nekem braner
És? A főcsap a fürdőszobában volt?
egy kicsit buzis lett az összkép
jövőre valami színeset is tegyetek rá, moondjuk egy néger angyalkát a tetejére
Igen. Harmadszorra, mert tavaly epp Karacsonykor koltoztunk igy nem volt ido fat allitani.
Ezek a bajonett zárasak ?
és Ő díszíti? :)
Ilyen nálunk is volt, annyi hashajtó került bele, ami egy elefántnak is elég....meglett a tolvaj
Ez az egyik.
https://www.kepesmotor.hu/moto...

Ez a másik.ezzel meg megvarnam amíg ideer a másik,hogy minden ok vele.
Ha nem kel el itthon dobom fel ebayre.
nagyon aranyos!!! Nekem 10 éve a szekrény tetején van egész évben