Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oke! :)
És küldök még egy pacsit a szándékért, amiért ide és nem a videók közé raktad Sajnos a tesztoszteron virtuózokat nehéz kizökkenteni, itt a virtuális játszótéren mindenkinek bizonyíték kell, nem ígéret
Terelsz, ennyi vagy kis eső bajnok!
Én küldök neked egy pacsit a túrátokért
Majd keresek egy jo fotost, aztan csinaltatok vele kozos portfoliot. Nem tudsz veletlen egy jo fotost? :D
En csak inkabb sajnallak :)
Miért nem az? A tiedről még ennyit sem láttunk! Szerintem neked nincs motorod, szóval tegyél fel egy képet a kulcsról a neveddel egy papírfecnin.
Az is jó, ha vergődnek még! Én így is jót mulatok rajtuk.
Jajjj, ott van dubel otlete amit en is irtam elotte, az egyertelmu, ez a darab kulcs nem az :)
Előtte 2 db Honda NSR 125 volt. Így értem mire gondolsz. Amire vettem, arra tökéletes volt egyébként.
Ha engem valaki hazugnak állítana be és azt állítaná,hogy nincs motorom akkor venném a fáradságot és nem sajnálnám az életemből azt az 1-percet és a papír fecnit,hogy bebizonyítsam az igazamat és jót mosolyogjak...
Nekem csak a szine tetszik, valahogy ezek a kis 4t gepek nem jottek be, mikor nekem volt 125osom inkabb tankoltam bele a 6-7litert de azzal mehettem 120al kenyelmesen es nem jott zavarba az emelkedotol. Na mindegy. A szine az nagyon tetszik, az yz-t is ilyen reteo yamaha racing szinre akarom varialni csak nincs penzem uj idomszettre matricara meg ulesre.
Ettől egyértelműbbet nehéz!
Igen és véletlen pont ugyanaz a kulcstartója van, mint nekem.
Nem csak a színe volt szép szerintem, de nagyon kicsi volt.
3 év alatt 30 ezret sikerült vele motorozni. A fogyasztását nagyon szerettem, a teljesítményét annyira nem.
De nem is arra találták is ezt a típust!
Egy ilyen képet lehet találni a neten,de egy Clam kiírással a motorod mellett azonnali igazságot nyernél...
Szep a szine yamahanak
Arról nem is igen lehet, ami nincs.
Megkaptad, elolvastad most meg nem válaszolsz.
Akkor nem értem, hogy mi volt a felháborodásod oka?
Hagyd ra, ugyse kapunk rola semmi egyertelmut :)
Így sem kell aggódni! Szerintem is unalmas, de mindig azok említenek meg itt, akiket irritálok állítólag.
Meg a telet
A lap mivel hitelesebb, mint ez?
http://www.sportmotor.hu/foto/...
ezért írtam,hogy minden ember más...és tiszteletben kell tartani mindenki döntését....ha vállalja magát,ha nem. ha viszont vállalja,akkor meg nem kell aggódni,hogy ha beszólnak. a közszereplőknek is többet kell elviselni,hiszen kapnak kritikát bőven.
na mind1,de szerintem ez az egész téma már unalmas az üzenőfalon.
be kéne tiltani az üzenőfalat
Nem kételkedtem még benne,hogy Tiéd a Gixer Clam,de most már nem igazán értem,hogy akkor miért nem teszel egy A4-es papírt mellé valami írással ami bizonyítja az igazad és raksz föl róla egy képet?????