Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gondolom a 47% azért van mert ritkán kell alkatrészt venni
bármit is válaszolsz nem hiszem el
Meglepődnél ini! 2 műszaki vizsga tehát 4 év futás kevesebbe volt vizsgadíjjal együtt a lefosott bájeren. Nem a legdrágább de Meyle HD szileteket szoktam belerakatni ha már valami cserés csak ugye van 47% kedvezmény.
nektek ettől többe van egy szilent csere, pedig ugyanabból a 300 forintos poliuretánból van mint az opelhoz
nekem kellene 2 lámpa, egy tolatólámpa kapcsoló benzinpumpa cső csere, meg mittudoménmimég
a hátsó fékre lennék kíváncsi mert lassan 200 ezret elment de még sosem láttam, mert rárohadt a dob az agyra
Az nem is sok.
Ha megnézed gyulékony gáz leginkább a pb, ami nagy nyomáson van. A védőgázok nem gyulékonyak, az oxygen csak égéstápláló, a dissou kisnyomás és kovaföldben elnyeletve. De az lpg szintén alupalack, meg a többi gyulékony gáz is.
ezt nézegetem: https://automax.hu/goodyear-ef...
hasonló volt anni a zsigulin, igaz lekopott 30ezren belül de nagyon jól tapadt még vizes úton is
szar gumim van melóba meg románba járni 80alatt nemigen rázza a kocsit
evvel meg majd pályázok 170el
Innen vettem párszor szgk és tgk gumit: http://www.szupergumi.hu/
az hibátlan, ebben még nem műanyagból van a vas még a féltengely gumiharang is gyári
kuplung meg sűrűn van cserélve mert nem ez az egy füstölgő kuplungos akciója volt már
Meg egy jól megrángatott, megnyúzott kuplung és féltengelyek.
szinte hibátlan a gép csak ilyen kis mini hibái vannak
ami kb 100 ezer lenne mire minden kész
Vicces volt amikor az omegában sapka nélkül kinyílt a palack.Összevissza gurult és a kocsi nagy volt.
Körbe-Körbe rohangáltam kinyitni minden ajtót.
Aztán meg majd megkíméltként hirdeted és eladod valami baleknak...
fene tudja
a legtöbb ipari palack vasból van, ha esik akkor az is szikrázik
csak a pb gáz alu
szóval biztos van igazság benne, de nemigen életszerű a nyitott csapos palack csere
a cégnél meg vannak lefúvószelepek hogy kiengedjék a csőszakaszból a gázt
mondjuk a cégek egyre jobban hülyebiztosak, hiszen egyre több idióta van
Egyébként minden tüzveszélyes és robbanásbiztos környezetben az oldható csatlakozások bronzból vannak, pont emiatt.
Nem, nem:) azért van bronzból mert az szikramentes. Nézz utánna :) gondolni kell az otthoni barkács megoldásokra is, meg az ipari balfaszságra, amikor mindent kalapáccsal meg ütögetéssel oldanak meg, illetve a véletlen dolgokra is amikor eldöl vagy ráesik egy másik vasdarab.
kell venni gázkulcsot, valami fura ötvözet mert tök könnyű, biztos nem vas
amúgy szerintem csak azért van rézből mert könnyű megmunkálni, kiöntik megcsiszolják és kész
vasat meg marni-esztergálni kell sok perc alatt
egyszer vittem másfél köbméter sódert a futóval
rugózás nem volt sok
rábaszták az 1 köbmétert másfél méterről a futó lesüllyedt a murvába 2 centit, mondtam is az embernek hogy ha már ilyen fasza tesztet csináltál akkor tegyén még rá fél lapáttal
a kapubejárónk emelkedik kb fél métert 5 méteren csak nekifutásból tudtam felmenni mert csak kapart a kerék
Akkor neked is célszerűbb kisteherautó gumikkal járni, haver a dinnyés mergára is inkább olyat tett, mániája 1 tonna körüli szir-szarokat vontatni egy 77-es kocsival.
Hát, nem véletlen van bronzból. A kulcs is vas, meg ha a hollandi is akkor akár szikra is keletkezhet. Valószínűleg azért nem volt baj, mert elég ritkán lesz szikra egyhollandi meghúzásakor, meg mivel ugyis zárva a palack kicsi az esély gyakorlatilag. De azért van.
Baszki
Az astra nem kis teljesítményű kb 90 ló
És vittem már vele 700kiló térkövet is
Fater 40év alatt többszázat csinált, elosztót is
nem tudok róla hogy bármi baj lett volna
Jelenleg levettem a másik kinyuvadt siestáról a nyomáscsökkentőt.
Hajtani volt hogy kiszámoltuk szűk 40es átlagot jöttünk
Bár lehet megtartom a szart románba menni, futóval úgy se nagyon tudunk itthon se sietni
Én ilyet vettem annak idején a Polora. Nagyon jó kis gumi volt.
https://automax.hu/fulda-ecocontrol
Vasból nem illik gyúlékony gáz környezetében semmit. Már az álmos könyvek szerint sem jó ómen.