Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, kb.ezek tudtam meg én is, tehát ujat nem mindtál. Áltakában szarokat kevesen raknának fel. Aki meg gyárt pl. Bódis vagy Raptor nagyjából tisztában vannak mire készitik a végdobokat és nem teljes rendszert. Tehát a folytás valamelyest marad. A lyukascsö más téma, csopperesek részesitik elönyben, ott már térképfaragás meg miegymás mer öblögetni kell az általad leirtak miatt.
Nekem sem tetszik a Delkevic, szerintem olyasmi, mint itthon a Raptor.
A ZZR 1400 Performance -hoz gyárilag a JAPÁNOK által csomagolt Acra-t ne hasonlítsad a hátranyulok azt a polcról leakasztok kettő szarhoz , mert azt a motorhoz tervezték és hangolták . 5000 km után engedi a gyár a beépítést , úgymond mikor a szelepek már beültek a helyükre és nem fogja szarrá égetni őket ! Nem mellesleg az a dodbocska pár több mint fél milcsi ! Szóval ne tévezd meg a hangoskodni vágyókat a te "szaroddal" Ezzel kapcsolatban egyet kell értenem tudjuk kivel amit nyernek a réven , elvesztik a vámon ! Nem érdemes üres csövet rakni benya meg levegő nélkül , nagy szar lesz az egész teljesítmény lukakkal , meg hosszabb - rövidebb időn belül egy kuka hengerfejjel !? Na meg azt a füldugót sem értem , ha valaki a hangját faragja egy vasnak , aztán bedugott füllel motorozik ?!
Nekem egyik sem tetszik, de a jobb oldali egy fokkal jobb.
A jobb oldali szebb.
Nézz be a galériákhoz. Behugyozol a röhögéstől.
Hosszabb!
Na így jobban látszik a különbség
Sokan bántják ezért a Suzuki, de elég csak dobot cserélni rajta, nem kell kivágni a postaládát a blokk alól, mint sok más motornál lásd. R1, ZX10R.
No de akkor sem ekkorák.
Pedig egy xx-en szépek. De hát ott a látvány egy robosztus tömzsi motor. Itt pedig szellős a felépitmény, igy valóban nagynak tünik a motorhoz képest. De a hosszitott dob jobban mutat, kisebb átmérö, picivel rövidebb meg vagy matt vagy karbon és máris arányosnak hat.
Így érzem csak. Ki kell mérnem majd.
Pontosan így van. Olyan most mintha fel lenne rakva a gép oldalára két gázpalack.
Hát mondjuk Gergő motorján azok a hurkatöltők tényleg nem esztétikusak. Meg tudom érteni hogy cserélni akarja.
Ha feltolja megfog olvadni.
Tudom. Meg az nem tolná fel a forró kipufogó gázt az oldal dobozok alsó hátsó sarkára. De hát egy ilyen döntés sokszor nem logikus. Lehet ez sem lesz az. Mármint logikus döntés.
És a motornak is jobb!
De amúgy a hosszabb logikusan döntés.
De a szitán igen!
Azért érzed igy optikailag, mert csupasz motorod van. Nincsenek nagy öszzefüggö felületek mint pl oldalidom.
Ne szomorkodj legalább a hengerek között nem látni át.