Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden gyári!
Ez asztán egy összetett mondat.
Ez így nem igaz, főleg mióta a normák vannak!
Nem tudom kiről beszéltek továbbra sem, szerintem akitől vehettük a gépeket róla van szó.
A legjobb a gyári dob.
Válaszolt a galériában a fiam neked!
Melyiknél melyiknél ?! Bármelyiknél !
https://www.sportmotor.hu/albu...
Olvasd a hsz.-okat is!
Élvezi hogy foglalkozva van vele. Tudod ez az a gp gyerek aki ki lett baszva és most újra itt van.
Melyiknél? Mivel magamtól sosem nézem a galériákat így fogalmam sincs hol mehet a vihánc, de kíváncsivá tettetek.
Tanul még!
Csibész
Mert csak a dobok voltak cserélve , és a levegő meg a többi ? Kicsit kellett volna nyitni , padon meg adni anyagot ! Még egyszerűbb mint a karbist , csak tán picit költségesebb , bár ez se 100%
Írigylem. Adok munkát ha nincs mit csinálnia:)
Egy személytől vettük a járműveket!
Értelek, és igazad is lehet ami a karbisokat illeti. Nekem az xx már injektoros volt, raptor hexa dobbal. Az 1100 zizire alapjában elvetettem a sportdob cserét anno, mikor belemerültem a témába. Az egyébként se reprodukálható, legendásan eltalált rendszer amin csak rontani lehet. Ráadásul nehézkesen is alakitható a kivitele miatt. Amiket pedig láttam sportosabb végekkel szétvagdosva tovább erösitettek hogy a gyári a legjobb. Az xx már könnyebb eset volt, azzal vettem és a hangjától eltekintve nagy csodák nem voltak ha átcseréltem.
1-2 -link a garázskalandokban....
Milyen naaagy a hasonlóság
Én ismerem a legényt járt már az udvaromban a pincémben,de még a kamera rendszer udvari felvételein is ott van (ha az automata törlés nem indult el) jó srác...unatkozik bohóckodik.
Esetleg a bográcsos.
Most is azt mondom az a dob a japánok kezében volt a motor gyújtástérkép írásakor , hozzá igazították , jóváhagyták ! Nem Bodis meg Raptor aminek a tipus specifikáció kimerül a csavar helyek egyezésében , ezt próbáld megérteni ! Hogy legyen ezekből is valami , kell velük bíbelődni nem keveset , főleg egy karbis motorral ! Rohadt sok türelem két zsák fuvóka , légszürő stb.
Én még azt nem láttam.
Nem is tudtam hogy ennyit fiatalodót
Nincs meg valakinek a söröshordos képe???
Lehet írok én is egyet.
Néztem.