elég sok video van vágva
de a legjobban gépigényes az amikor játszol és veszi fel, eddig őrjöngött a gyári i7 hűtő ez a be quiet suttog, alig hallani még ha fullosan megy a játék meg a többi cucc
nemhiába kussoljá mán köcsög a neve
táp is ilyenre lett cserélve, az is csendes
a vga ventilátorokat amit lehet hallani amikor elindulnak, de azt is csak közelről
De mihez kell ekkora bazi nagy hűtőteljesítmény???
iPhone-t akartok törni? Vagy csak bitcoin bányászat?
Nekem a régi i7-esben egy darab venti van, az hűt mindent, egy légcsatornával sorba felfűzve.
Az összes többit lehúztam. Szükségtelen. Ha videót kódolok akkor talán hallani kicsit a hangját, de nem nagyon volt más eset amikor érdemben melegedett volna.
azt akartam
a cpu még viszonylag egyszerű lenne, de ezt hogy a rákba csináljam meg gari vesztés nélkül: https://ipon.hu/shop/termek/as...
azért 3 kilóért csak nem bassza el az ember a garit
lyukas már
a házat hűti 3 szabályozható fordulatú venti
az alaplap+cpu maradt a többi kacat mind kuka, vagyis haveroknak oda lett ajándékozva
mondtam neki nem sok értelme van árulni, mert csak az ideget eszi az ember a hülyéktől
a 15 ezres garis ram ért ilyen 3-5 ezrekért licitálnának a cigók
Állítom össze a gyerek úgy gépét aztán azért a gyári CPU hűtő mennyivel kisebb mint egy "már elfogadható" hűtő
Sajnos a legfaszább nem fér el mert az beleérne a ház hűtésbe
Hátha evvel már halkabb lesz...
"egy ismerősnek" ( bár már elévült mert a háború után volt de akkor sem adunk ki bizalmas adatot) üstház+üst+ egy nagy tölcsér volt a főző
ugye akkoriban a fináncok és a közigazgatás nem volt ilyen laza mint most
na ott az üst és a tölcsér között dara+víz volt a tömítőanyag
a lefőtt cucc mindenfelé el volt ásva szerintem még most is van pár üveg szerteszét a tanyán amit elfelejtettek
mondjuk én pont beszopnám mert a kéket és a zöldet szoktam keverni
pl ezek az emberek is tőlem ugyanúgy lehetnek kékek is mint zöldek
csak gondolom hogy kék mert ez a zöld ezt zöldnek is látom de az előzők nagyon határesetes mókuskák
régen amikor még fával fűttt üstben rotyogott a cefre addig mindig rálocsoltak az üstházra egy keveset aztán nézték a lángot
manapság meg ezer hőmérő van midenhol..... aztán ugyanaz az eredmény.......sokkal drágábban
Én még nagyon az elején vagyok, minden tanácsot szivesen fogadok. Gratulálok az eredményeidhez, akkor te már rutinos versenyzö vagy:) a kisérletezés marad jövőre vélhetően, a gyümölcs forrás hiánya miatt. De a tapasztalataid szivesen veszem.
A sisakban van a hőmérő, ott pedig már gőzként van jelen a cucc.
Ez is hobbi szintű, ennek ellenére dobogós helyezés nélkül nem szoktam eljönni a megmérettetésekről.
Nézz utána a kationcserélő gyantának, filléres tétel ha te csinálod a tokot.
Mindent átszűrök rajta.
Higitani pedig Pannónia Kincse lúgos, mentes ásványvízzel szoktam.
Bocs a dicsekvésért.
Ha gondolod privátban szívesen segítek.
Amúgy a szarok hamarabb lejönnek mert kisebb hőfokon párolognak.
Igen, mert a metil forráspontja alacsonyabb, mint irtam elvileg 64 fok, de azt is hivatalosan mint minden mást telitett gözállapotban kellene mérni, nem a folyadékállapotban.
azért nem egszerű összelegózni a sok bazi nagy kacatot, alig van hely a virsli ujjaimnak