Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen lényegtelen én mit szeretnék, mit mond erre a törvény.
De a lányom ilyen esetben nicknevet vált és vége is a történetnek.
Nem-nem.
Online zaklatásnak nevezzük a zaklatás azon formáját, ahol az internetet vagy más telekommunikációs eszközt használnak ahhoz hogy egyének, csoportok vagy szervezetek ellen zaklató jellegű cselekedeteket kövessenek el. Az emberi jogokhoz tartozik az egyenlő bánásmód és az esélyegyenlőséghez való jog is. Minden olyan cselekedet amely ezt a jogot megsérti, akár szexuális, akár más természetű magatartás formájában (faji, vallási, politikai nézet, kor vagy egyéb személyes helyzet miatti megkülönböztetés) zaklatásnak minősül, és törvény által büntetett.

A technika és az internetes világ elterjedésével, elterjedt egy újabb zaklatási forma is, amely az elektronikus úton elkövetett, egyre gyakoribb, személyt, csoportot, vagy szervezeteket sértő támadásokat foglalja magába.
Vitathatatlan előnye van a nakednek......nem lehet rajta idomot törni.
Teljesen mindegy a nick és cég mögött is emberek állnak.
Azert egy er-5öt kinezek belole, arra lehet bukocsovet rakni. Vagy klx500. Az birja a kretén pilotat is.
Cefi tehet az egészről. A faccér nézeget a hahun hasznàlt gixiket.
Nekem ezres van, mint mondottam és soha nem volt sárga motorom. Csak sárga lambóm van
Megint nem jool gugliztál. Természetes személynél kereskedj
Igen, fel kell! De látom nincs gyereked, vagy csak ... szülő vagy.
Ez is sántít.... Cég az valós személy?
400-as lesz......
Ne merülj el benne, mert jön a faszságaival, már láthatod is:)) A sportmotoron a 9 éves lányodat zaklatja egy 14 éves simsonos meg egy 40 éves pedofil gixxeres, és fel kell jelentened :))
Biztos nem lehetsz benne!
Na szoval meg mindig nem susogtad el hogy minek adod el azt a sarga izet?
Mikor levinek bizonygattad hogy a 600 eleg es csak a kispocsuek vesznek ezrest?
Te beszélsz hülyeséget. Akkor egyszerűsítve hogy értsd. tegyük fel van egy lányod, akit zaklatnak neten egy állprofilról, akkor szerinted az oké, megengedheti magának a tag? Igen vagy nem? Nem kell halandzsa.
De rágalmazni csak valós személyt lehet, amint azt te is tudod, ebben biztos vagyok.
Ez jó kérdés, valóban nem tudom. De biztos vagyok benne. A földet sem látom a nap körül, mégis elhiszem, tudom,.
apa: mond azt hogy 'apa'
kisbaba: 'anya'
apa: ne azt mond hogy 'anya'
kisbaba: 'anya'
apa: bazd meg... mond hogy 'apa'
kisbaba: bazd meg
apa: mi van?!
anya: szia édesem.. haza értem!
anya: miii? :O ezt ki tanította neked?!
kisbaba: apa
Leszarom a btk-t te egy anonim nicknev vagy, es zaklatas meg becsuletsertest csak termeszetes szemely tud jelenteni, ha nem akarod feloldani az anonimitasod akkor baszhatod. Elevecismeretlen szemely ellen indulna nyomozas. Es amilyen jol mukodik a tyukper tuti elevul mire foglalkoznak veled.
Szörnyű butaságot beszélsz, ne is haragudj. És szerintem direkt játszod a butát.
Ezért vagy könnyű eset.
Rólad nemcsak a az Alaptörvény mentén lehet beszélni, hanem a történelem kapcsán is.

Mene, mene, tekel ufarszin.
Csak sárga-feketét szoktunk a fiammal.