Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem nem zavar, vicces, hogy ilyen sötétek vagytok.
tehát Nosika a példaképed.
Hogy jön ez ide????
Akkor mégis csak te vagy????
Így buktattad be magad.
Ha nem te lennél, akkor nem zavarna.
Ki mondta, hogy én jelentenélek fel. De az akinek engem hisztek simán megteheti. Mert névvel és képpel is emlegettétek már.
Dehogy az btk lennem
De meg mindig em irtad le már ert adod ilyen dragan, nem akarod hogy megvegyek?
Most zsarolni akarsz? Mi vagy te Nosika?
Akkor ezen gondolat mentén haladva, neten nick alapján feljelentgetni meg bírósággal fenyegetőzni épp oly értelmetlen.
Vakon vagy és közben jogokat sértesz. Tűzoltóknál nincs pt?
Mondom hogy terelsz, tehat se ezres se lambo. Innentol hazug vagy.
Hányszor kértem már szerinted????????
Nem fogják.
Neten bizonyítgassak nem vagyok olyan ratyi. Persze tudom, cofidis, fagyi a kézben az menő.
Tokmindegy neki hogy eteti e valaki vagy nem. Nem takarodik az annyaba mig a modik nem teszik hidegre mint regen.
Tudod te vacak.
Majd kiderül ez is nemsokára
Ki is beszél butaságot...

A bírósági gyakorlat egységes azonban abban, hogy a véleménynyilvánítás alapjoga csak felelősséggel gyakorolható, így nem terjed ki a becsületsértésre alkalmas, valótlan tények közlésére, az indokolatlanul bántó, lealázó véleménynyilvánításra. Ennek fényében a Polgári Törvénykönyv is kifejezetten kimondja, hogy a becsület megsértését jelenti különösen a más személy társadalmi megítélésének hátrányos befolyásolására alkalmas, kifejezésmódjában indokolatlanul bántó véleménynyilvánítás. Egy konkrét ügyben például a Fővárosi Ítélőtábla egyetértett velünk abban, hogy egy személynek egy negatív mesefigurához történő hasonlítása is indokolatlanul bántó és megalázó, az emberi méltóságot, a becsületet sértő.
Bizonyitsd hitelt erdemloen a lambot es az ezres motort. Amig terelsz addig kamu.
Én nem etetem tovább a tagot, javaslom, ti se tegyétek.
Nincs barátja akihez szólhatna, itt kikényszeríti magának ezt. mindegy mit, csak valaki szóljon hozzá.
Melyiket?
Ha hazugsággal vádolsz az is sérti a jogaim...
Ki ez a lavórképű gnóm? Tán egy GP pilóta?
Lambód meg csókos szád.
Aha és ugyanúgy megtalálják, nem ez a megoldás...
Ez ki? Mellesleg más képével visszaélni is bűncselekmény locsi...
Van a feneket, hazudni lehet neten btk nelkul?