Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasárnapra szebb időt jósolnak
Más: milyen "olcsón" adják ezeket a kacatokat!
https://www.hasznaltauto.hu/motor/energica/ego/energica_ego_electr_moto-e_ohlins_marciusi_akcio-14116521
Én éppen ezért vasárnapra tervezek egy lightosat gurulni....
SZeretik a francokat, csak nem kaptak mást
Arol2T erősen kerülendő. ROtációs kapába sem tenném, olyan alacsony minőség, hogy jelölés sincs rá.
Sprint2T már elég jó minőség manapság, de drága, akkor meg már lehet rendes olajat is belerakni.
Ja, csak vigyél magaddal tartalék gyertyát
Szombaton ikejja a célpont...
Első voltam szép olvasó versenyen
Én? Soha!
Nem tudják elfogadni a nemet.
Ahogy látom így sem volt elég olcsó....
Van hát, 125 és 180 ccm. Egy jó kis 125-ös power szelepes, szívómembrános, 6 sebességes ritka kis Gilera ördög nálam is lapul. Baromi jó móka ilyenekkel motorozni.
125-250 es mindenkinek volt,ujabban mar nem,azok negyutemuek amik nagyok.
OK, de gyárilag 50-esnél nagyobb kétüteműje csak a Gilera-nak van, nem?
Manapság az 50-1250-180-200-as robogók ugyan akkora a műanyag idomzat alatt vannak, menet közben max a kerékméret, vagy az abroncsméret mutatja, hogy nem 50-es.
Ami engem előzött meg, azon rendszám nem volt (tudom, ez ebben az országban semmit nem jelent), és tuti kétütemű volt.... Típusismeretem nincs, így dunsztom sincs mi lehetett - picike méretű görhokedli volt, az tuti.
Az ItalJet Dragster-ek gyárilag is nagyon mennek, a sima 50-es óra szerint tudta a 110-et. De abból is volt 125-ös, városban az automata váltó miatt sok ellenfele nem volt.
A Gilera Runner-ben volt 180-as 2T, azt városban nem lehet megfogni.
Kb igy néz ki, csak van aki nem tud olvasni ls csak az elsö oldalig jut
Hülyeséget beszélsz. Nézd már neg a saját forgalmid. Nem egy. Azt a haverod forgalmiját meg fényképezd már le rendszámot kitakarva, mert kizárt amit mondasz.
Nekem pl van 3 óyan forgalmi is a tulajdonomban amin a gyártási év kisebb mint a forgalombahelyezés ése
De,csak nem tudom hova a retekbe raktam az olajtartályt.
Egyszer a 600-as XR-el csapattam a városban (Dominátor karbi, rövid áttétel) oszt mellém söndörödik egy Runner, néz nagy vigyorogva meg bököd az állával a lámpafelé.
Na, mondom most kifújom az orrod kisgyerek.
Végül tényleg lenyomtam de nagy dicsekvésre nem adott okot.
Szerintem egy szétfaragott 300 volt.
Úgy vette a lapot mint az állat.
Nagyon sok pénzért nagyon erősre lehet csinálni.Ennyire nem megyek bele.

http://youtu.be/rE2vbm-Dghc
Fénykorában nem külön olajzós volt ez?
Nem tudom hogy "hol a vége" az ilyen "ötvenes" robogók tuningjának, de anno egyszer a 125-ös kis csopival sedertem az országúton (valós) 90-nel, és egy ilyen repedtfazék hangú izé simán kikerült….
A 70-es ment 92.-t alattam.
De nem kell,lassan akkora itt a forgalom,zéro parkolóhellyel hogy kocsival mozdulni sem lehet.
Gyalogoljanak a szegények felkiáltással összeraktam ezt a hulladékot.
Szebben sikerült mint a sárga gixxer.