Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha te mondod akkor az csicskatv.
Ácsi,most vettem ra vadiuj hűtőrácsot.
Jó volt neki. Sokkot kapott
Gáz, de szard le
Bármilyen motorod van, valaki fikázni fogja.
Ha 600-as az női motor, ha 1000-es akkor farokhosszabbító, ha BMW, akkor azért mert BMW, ha sportmotor akkor joghurtos doboz, ha naked, akkor a hengerek száma nem jó.
Viszont ha magad örömére motorozol, nem másoknak akarsz megfelelni, akkor egy 125-össel is jól érezheted magad.

Kisebb motorokkal az szokott a gond lenni hogy kicsik. Azért amikor elkezd emberesedni a férfi és átlépi a 100 kilót akkor már nem olyan praktikus egy ilyen.
Szóval próbáld fel magad egy ilyenre mielőtt megveszed.

Egyébként van itt olyan aki a Ducati mellé tart Babettát munkába járásra.
Én is 125-ös MZ-vel járnék munkába a CBR helyett, ha egyszer összeraknám.
A másik meg egy 50-es hulladék robogót lapátol össze a Triumph mellé hasonló célból.
Jobb is!
Az rtl jobb,sokkal.
Milyen csatornákat nem néztek - aztán csodálkoztok, hogy egybitesek lesznek az agysejtek....
Darwin-díjas.
Kényelmetlen és nem megy! Inkább 250-est vegyél!
át szoktam kapcsolni, jobb mint a comedy central
ja, vmi helyi nő angliában.... tények....
Láttam kegyes a sors...
gyerekeeeeek.... a nap híre a "királyi" TV-n
Sziasztok.Kis tanácsra lenne szükségem.Munkába járós motort szeretnék vásárolni,napi 10-15 km ingázásra.Először egy robogón gondolkoztam,de nem vagyok oda értük,ezért nézegetem az r125ös yamahákat.Végülis ingázásra jó volna,és sokkal jobban néz ki kint egy robogó+ha ki akarom a fejem szellőztetni,nagyobb feeling lehet vele gurulni.10 éve nem motoroztam,előtte 125 2t vel meg quadozgattam.
De nem gáz,30 évesen egy 125öst venni?végülis ha a felhasználást nézzük nekem tökéletes..nektek mi erről a véleményetek?
Komoly dolgok ezek amik itt folynak....
Igazi!
Talán Műmájer, nem?
Ő az egyik feleségem!
Mayer Gedeon Pista vagyok!
Na puszi!
Kaptál ma is rendesen.
Legyen mára elég, ne legyél telhetetlen!
Ez lennél?
Az adatlapokon ez van.
Sejtettük.
Akkor maradsz inkább gyáva csicska?
Ám legyen!
Te döntöttél így, magadat hibáztasd!!!
Én szépen kértem'
Adatlap...
Ütött az igazság órája!!!!!
Vagy ez, vagy az.
Nincs harmadik.!!!