Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, hogy minden amcsi filmbe kell egy csokipofa arc és egy zsidó is. Ezt az erőltetést én sem szeretem. Egy Denzel Washington-os vagy Morgan Freeman-es filmet nem tudok elképzelni nélkülük, pedig Ők már akkor filmszínészek voltak, mikor a PC-t még nem tolták ennyire az emberek képébe.
Ugyan ez igaz Adam Sandler-re, szétvihogom magam a filmjein és a francot se érdekli a vallása.
Nem Spartacus akar lenni?
Nem ez a bajom, hanem az amit tuszkolnak lefelé a torkunkon.
Én már tiltottam.
Nem mindenki rossz arc, aki sötétebb bőrrel születik. Az már kérdés, hogy Caesar valószínűleg fehér arc volt.
Halivúdi agyrém.
Mi a következő?
Hófehérkét is valami nigger játsza majd?
A 650-es tényleg nem szép.
Mond meg neki, hogy a kawát meg cserélje el egy XR-re.
Éééééééssssss azt a bűn randa Transalp-ot választotta... A Vtr csak fellángolás volt, pedig abban a szép kék színben nagyon mutatós, amit kinézett.
De terepezni tényleg valami egyhengeres kell.
Háát a VTR-nél alkalmasabb:)
Oda be lehet vele menni ahová a KLE-vel bement.
De azért a terepezés nagyban gumifüggő is.
Ennyi tiltás után árad a nyugalom ezen a fórumon.
Más: haver teljesen rá van mpzdulva a Hondákra, aki a Kawa Kle-t próbálja elpasszolni. Vacillál a Vtr 1000 és a Transalp 650 között, mert azért szeretne egy dögös motort, dögös hanggal, de a terepezésre is nagyon rákapott.
A Transalp még mennyire jó terepre?
Nem olyan, mint a 4 évszakos gumi, hogy igazából sehova sem jó igazán?
A Vtr-re kapacitálom, terepezni majd vesz valami rendes enduro-t utána.
Végre rájöttél! Ne bántsd magad a gyűlölettel!
Szeretet!
Allah növessze hosszúra és keményre motorosok!! Köszönöm Stefán !
Vigyázz magadra öreg Sámán!
Nem szabad bántani a betegeket, van azoknak bajuk bőven
Nix ugribugri azt ennyi.
Itt süt a nap, de közben esik az eső!
Tapolcán nagyon szépen kiderült az ég, nincs egy csepp felhő sem, öltözködöm bőrbe és nemsokára indulok! Kellemes napot és balesetmenteset Nektek is!
Ha megfigyelted ők emlegetnek folyamatosan engem, soha nem én őket. Amikor én tiltottam őket folyamatosan rólam beszéltek vagy utalgattak. Veled megbeszéltük és nincs hiszti, csak szeretet.
Szeretet drága testvérem, igazad van!
Nem tudom.
A mocskolódás pedig a terheltek módszere! Csak azt nem értem, hogy miért nem veszi észre magát valaki aki normálisan tud gondolkodni, hogy nem helyes amit tesz??! Pedig elég lenne, ha meggondolná, hogy Ő mit tenne hasonló esetben?! Miért kell erre másoknak figyelmeztetni?! A környezetében élőknek is elegük lehet! Egy csöppet sem irigylem őket! Én is kerültem már sokszor nehéz helyzetbe hasonló alkalmakkor, de meg próbálom békésen megoldani! Az "erősek" pedig hadd beszélgessenek az ilyenekkel!
Tudjuk... Amúgy nem vagy illemtudó, sajnos.