Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Agydaganat.
Mibaj vele?
Amugy van masik bmw csapat gyorben.
Az nem baj, nekem nincs velük bajom. A boltban is kiszolgálnak, a pénzem ér annyit, mint azoké.
Véletlenül összekevernek egy igazi gonosszal.
Azonnal tóniszemita náciak faszista hóhér leszel!!
Igy van, a törvénykezés kiszelektálhatta volna. Nem tette, mert a biró vélhetően nem vette komolyan a tettet mert ugyan mit érdekli más családi élete. Ez a döntése egy emberéletbe került. De milyen jól tette hogy nem zár börtönbe embert apróságokért.
http://youtu.be/POR56zDvs5s jobbulást Attinak!
De.miért kerülnék.be? Ne legyetek már teljesen bűnözés pártiak.
Én a Sanyi jogaira céloztam, amikor el/megítélik, ha valamit elkövet.
Ugyanakkor a társadalom ítélete is más a szándékos, előre megfontolt és véletlen dolgok esetében.
Habár... ez a a mai világ eredménycentrikus, így a büntetést is az okozott kár határozza meg. Az persze, hogy az erkölcsben okozott kár mekkora, az attól függ, mekkora a károsult érdekérvényesítő képessége.

Ha egy másodpercig elbambulok, más kárt okozok egy alátéteket gyártó esztergapadnál, vagy egy teherautónál, ha belehajtok ez miatt egy óvodáscsoportba. Pedig a hiba ugyanakkora, mégis más- és más büntit kapok.
De mi van, ha lezsidózok egy zsidót, lecigányozok egy cigányt, illetve lefehérezek egy fehért?
Ugye?
Majd ha egyszer bekerülsz...ebbe a kurvajó wellnesbe...csak ugy két hónapra...majd lehet változik a véleményed...
Azé' kicsit kevered a szezont a fazonnal szándékos életellenes bcs-t a gondatlan (esetleg) emberöléssel...
Az, hogy véletlen benézel egy jobbos utcán jövő bicajost, nem ugyanaz, mint pl. ez a jóember, a kalapáccsal verte agyon az apját (miután 2x már majdnem sikerült ezelőtt is neki)
Ez most is igy van nagyjából. Csak a körülmények az itélet végrehajtási.intézményekben inkább wellnes jellegűek. Már akit elitélnek. Mert jóval több az akit nem.itélnek el, mint akik tévesen kerülnek bele a rendszerbe.
Autó... fax tankol bele drágát, sima 95, úgyis csak megissza így is jól mén.
Ezek.teljesen más megitélés alá esik mint egy erőszakos cselekmény. Ne egy gyilkos jogait kelljen figyelembevenni mikor ő semmibeveszi az áldozatét. A gazdasági miatt sose fogok szerintem.biróság elé állni mert olyan ügyletekbe nem megyek bele ha lehetőség van rá akkor se, ez sose véletlen dolog, a delikvens tisztában van higy nem épp.szabályos dolgot csinál. Ha meg nem akkot satu hülye, nem neki.való a vállalkozósdi. A közekedési esélyesebb lehet, de ott sose fognak.halálra itélni még ha létezne is, de köztörvényesek közé se fognak.tenni.
Szóval.szerintem ha nem tudatosan követsz el bűncselekményeket nem.nagyon kell.félned a törvény szigorától.
Az meg nonszensz hogy csak.azért legyen.kurva kényelmes börtön meg semmi drasztikus itélet mert ha neadjisten elcsapok egy kisbuszt mert benéztem valamit akkor rám.is hatással.lesz a törvénykezés. Mert akkor tulajdonképp azt mondod nyugodtan gyilkolják le a családot, nem lesz nagy büntetés de ha mégis valami véletlen folytán odajutok gondatlanságból velem is elnézőnek kell lenni.
A határvonal a szándékosság, azon belül mondjuk az előre megfontolt.
Igen, csak az egyik oldalról a másik a másikról.
Az alap az, hogy csak azt szeretném mással tenni amit szeretném ha velem is tennének. Tehát az nem túl szép ha nekem jogaim vannak, de ugyanezt másokra nem tekintem érvényesnek. A kérdésedre meg igen, mi mindannyian folyamatosan zavarosban mozgunk gondolj csak a közlekedésre ahol bármelyik nap lehetünk elkövetők és hát vállalkozó vagy, kell részletezni?
Motorral tökmindegy,ahol fogyóban,altalában ismert,de egy halom BP,turnöil,ismeretlen genyadék osztrak maganzó,automata kut olaszban stb.A szárd hasitasiba dolgozo az vicces volt.Ott is dívik a feketézes az adohivatal kontojara.
Mindenkinek, amikor épp szóbakerül
Kinek?
Autóval, nem motorral ugye.
De miért az az alap hogy velem szemben alkalmazzák? Te mindig a zavarosban mozogsz? Mert nem vagyok ahhoz a normához alakitani a törvényeket. Nem spártai szigor kell de ami most van az már túlzás.
De biztos igazd van, igazából börtön se kéne, sőt meg se kéne kezdeni semmolyen nyomozást bűncselekmény esetén. Csak.persze a sebességhatárokat tartsuk be mert az itt például sokak szívügye.
Ami palya mellett van az a fehérvari madaras,ha kell csak ott,amugy kurvakicsi az orszag,egy tank benzin barhova oda-vissza erek.
Budaörsön van valahol Aldi kút az a madarasnal is olcsobb.
Annyiért felénk majdnem a gázolajat adják. ....igaz nem tudom meddig mert egy pár hónapja nyílt MP kút és gondolom ez csak az etetés, de addig jólesik.