Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fesd le a végeit aztán szellős hűvös helyen tartandó 6-7 évig utána egész jó anyag lesz
Rendben.
Ha bármilyen faanyagban, lambériában, fűrészárúban tudok segíteni, keressél!
Szia, úgy néz ki igen, köszi. Pont a múlt héten vágtak egy nagyobb akácost ahol ismerős lakik.
Szia!
Oszlopokat sikerült intézni?
Mert akkor próbálok intézni.
Ha nem, milyen átmérőben kellene kb?
Zoli!
Még szerencse, hogy nem hallgattam rád

Ilyen lenne piros matricával hááát ő neeee
Sárga jobb
34e ert a ket akkus metabo ugy kezdte palyafutasat hogy 80x80 ad fenyobe 3,5x 35 os facsavarnal megmutatta füsttel megy.
Gari, kapcsolo, akku csere azota 3 eve mukodik. Pedig kapja az ivet.
köszi a válaszokat, a kínai témát is elengedem...
Ez elég jó gép, de 30 pengőért már nam annyira olcsó... van ilyenünk, tényleg használható.
Nem Strauss, hanem Kraft volt, pontosan ilyen: de én 11.990,-ért csíptem meg tavaly nagyon akciósan: https://hetiolcso.hu/Kraft-dup...
biztos érdemes várni. Hónapokig nézetettem, hogy kell egy ilyen kard (szablya) fűrészt, évente vagy kétszer a fák visszavágásához. Már letettem róla, mert 3 eft egy bő fél napra a bérlés,, 17-18 e ft körül mentek. Aztán lett egy akció belőle 11 E Ft-ért, az már másfél év alatt behozza az árát (csak lassan nagyobb pince kell...)
Ez a 20v os, en meg 22 valamennyiert vettem.
A NiCd épp az ilyen használattól döglik meg. Ugyanígy jártam a Black and Deckerrel két éve.... (nem volt 5-ször használva összesen).
Vettem egy noname Strauss nevűt 2 db Li-Ion akksival, az nem megy tönkre az állásban. Sokkal erősebb is mint a B&D volt, ráadásul kétsebességes: fúrásra és csavarozásra is megfelel. Volt vagy 12 ezer forint....
ja, évente kb 5-ször kell....
Annak cérnát a lábára azt pörgettük de jó hangja volt.
Cserebogar egetes?
Piróztunk mi is mindent. Bagóztunk kigyulladt a kazal futás...
Ha olcso akkor lidl, ki kell varni.
A sima kis gepeg 10 rugo, a team20v os az 22e korul, de az brutal.
Újat vegyél, és Li-ion akksisat.
Anno kolyokkoromban fasza jatek volt a fecskendo-inyekcios tu benzin es gyufa kombobol langszoro.
Persze egy csova a tejfolospoharban levo benya felett ment el.
Amig el nem olvadt a oohar jo buli volt.
Utana szetfolyt
Voltam vagy 12 eves, persze hozam egy vodor vizet oltani.
Es meg elek, a haz se egett le
low budget a cél. vagy veszek egy újat....
ahh rendelek 30-at és megúszom a töredékéből..

https://www.alibaba.com/produc...
Nem írtam, hogy gebasz lesz. De ha van akkor rohadt gyorsan terjed. Nálunk szinte beteges módon hajkurásszák a biztonságot.
Pedig semmi.nem változott az eddigiekhez képest.......
Akkor ha litiumra valtasz BMS vezerlo is kell masik.
Szerintem.