34e ert a ket akkus metabo ugy kezdte palyafutasat hogy 80x80 ad fenyobe 3,5x 35 os facsavarnal megmutatta füsttel megy.
Gari, kapcsolo, akku csere azota 3 eve mukodik. Pedig kapja az ivet.
biztos érdemes várni. Hónapokig nézetettem, hogy kell egy ilyen kard (szablya) fűrészt, évente vagy kétszer a fák visszavágásához. Már letettem róla, mert 3 eft egy bő fél napra a bérlés,, 17-18 e ft körül mentek. Aztán lett egy akció belőle 11 E Ft-ért, az már másfél év alatt behozza az árát (csak lassan nagyobb pince kell...)
A NiCd épp az ilyen használattól döglik meg. Ugyanígy jártam a Black and Deckerrel két éve.... (nem volt 5-ször használva összesen).
Vettem egy noname Strauss nevűt 2 db Li-Ion akksival, az nem megy tönkre az állásban. Sokkal erősebb is mint a B&D volt, ráadásul kétsebességes: fúrásra és csavarozásra is megfelel. Volt vagy 12 ezer forint....
Anno kolyokkoromban fasza jatek volt a fecskendo-inyekcios tu benzin es gyufa kombobol langszoro.
Persze egy csova a tejfolospoharban levo benya felett ment el.
Amig el nem olvadt a oohar jo buli volt.
Utana szetfolyt
Voltam vagy 12 eves, persze hozam egy vodor vizet oltani.
Es meg elek, a haz se egett le
Ha bármilyen faanyagban, lambériában, fűrészárúban tudok segíteni, keressél!
Oszlopokat sikerült intézni?
Mert akkor próbálok intézni.
Ha nem, milyen átmérőben kellene kb?
Még szerencse, hogy nem hallgattam rád
Ilyen lenne piros matricával
Sárga jobb
Gari, kapcsolo, akku csere azota 3 eve mukodik. Pedig kapja az ivet.
https://www.lidl.hu/hu/p/barka...
Vettem egy noname Strauss nevűt 2 db Li-Ion akksival, az nem megy tönkre az állásban. Sokkal erősebb is mint a B&D volt, ráadásul kétsebességes: fúrásra és csavarozásra is megfelel. Volt vagy 12 ezer forint....
A sima kis gepeg 10 rugo, a team20v os az 22e korul, de az brutal.
Persze egy csova a tejfolospoharban levo benya felett ment el.
Amig el nem olvadt a oohar jo buli volt.
Utana szetfolyt
Voltam vagy 12 eves, persze hozam egy vodor vizet oltani.
Es meg elek, a haz se egett le
https://www.alibaba.com/produc...
Szerintem.