A fogalmatlan sofőrök az úton vannak már most is.
Meg azért lássuk be, rajtam kívül senki nem tökéletes így pedig nem rossz az ha van valami ami kihúz a szarból, persze csak abból, az ABS-t továbbra is utálom mert szükségtelenül belenyúl és elbassza a fékezésem (és nem, Zoli, nem olyan egyszerű azt kiiktatni )
Viszont autópályán vagy a reggeli dugóba csorogva azért örömmel átadnám a vezetés élményét az MI-nek.
Van rá esély, de azért ez még nem az a szint.
Én is csak az első évadot tudtam megnézni.
Aztán rájöttem hogy ehhez túl rövid az élet.
A Lost-al egyszer már beszopattak, egyre több rejtély, egyre nagyobb katyvasz, zéró magyarázat, majd a végén kitaláltak valami agyatlan hülyeséget.
Kösz, nem kérek ilyenből többet.
régen nagy divat volt ez a stílus, a főhős mindekit kinyírt egy lövéssel-ütéssel-rúgással, de ő még 3 golyóval a testében is veszettül harcolt
ettől csak a testből kiálló nyilat letörős jelenetek a viccesebbek
Áhh,azért nézhető,az eleje jól kezdődik.Csak a jó főhős mellé beteszik ezt az őrült gonosz mindenható ellenfelet,és a végső pillanatban egy szál emer támad a bamba aron paul karakterére..............folytózsinórral...............te jó ég,ez mi?De az összes kommandós mintha egy próbababa osztag lenne zéro kiképzés,zéro életösztön,zéró józan ész.Mennek,és meghalnak.
És a félperc fight után elesik,kitöri a nyakát...............ez most komoly?
Ja,a végén kiirtanak minket az MI-k mint a westworldben.
Az eleje jól indult,a közepe felé mmeg dumaparti libsi moralizálás és iszonyat béna akciójelenetek tömeg zavaros coello féle felesleges és homályos kinyilatkozáshalmazba fulladt.
Az akciókordinátort meg basszák ki.
Ennyire lodikátlan próbababa szintű ellenfeleket még nem láttam csak a walking dead-ben.
És berendelték a 4. évadot tehát kurvára semmi vége nincs.
Viszont nem tartalak pszichopatának