Ebben igazad van, ezzel a nyeregtáskával 10 napig bőven minden ott van. Még felesleg is , bőven. A görög utat kivéve (az volt az első hosszabb utam), a két alsó oldaltáskát már nem is használom.
nekem mindig is táska volt oldalt, homemade kamion ponyvából, ilyen 20 centi szélesek
doboz szar mert beakad akkor tuti az esés, plusz egy bénább eldőlés és töri a lábat
akadtam már fent táskával is de simán eltépte a vékony 50forintos rögzítő kapcsot és semmi baj nem lett belőle
Bogyó, amiket feltöltöttél képek, a haletetős tartály, ott tovább kellett volna felszaladj a dombtetőre, nyáron heti 3-4x tekertem oda fel a kutyával, az volt a végcél a naplementében
Én vagyok hitvány állapotú sajnos. A pehelykönnyű (114kg-os!!!) 125-ös kis csopperemmel fel mertem menni szinte "bárhova", azt meg bírtam tartani bármely helyzetben. A GS500-am viszont - aszfalton esőben is kitűnő - vadiúj gumikkal simán megcsúszik a porban, és már be is takaróztam vele. A szar derekammal viszont nem biztos hogy fel bírom állítani. Ki van próbálva a dolog sajnos.
Minden elsobalozo turista hanyat-homlok rohan batarnagy kofferszettekert, pedig kurvara felesleges, foleg ha nyari par nap max egy het a cel.
Valszeg mert a marketingfilmes bazarimajmok mind ilyennel cspatnak a naplementebe.
Valamit rosszul csinálsz
Én az enyémmel utcai kopott gumikkal olyan helyeken megyek el ahol még a “túraendurosok” is gondolkodnak. Persze nem azért mert én vagyok a nagyon ügyes hanem mert mindenki azt hiszi hogy a túraenduro név miatt majd tud terepezni.
Epöl sziklára is felmásztam, pedig turaendurós csoportokban ez egy nehéz feladatnak bizonyul nagyon sok sokkal terepesebb motorosnak is
Normális, haladni akaró motoros nem rak oldaldobozt a motorjára amíg egyedül motorozik, az egy baromi nagy fék az autók között, széles tőle a motor. Topcasr kell a motorra, és ha szükséges hengertáska vagy softbagba topcase helyett. Oldalra meg sw-motech kordura táskák végszükség esetén.
Nem vagyok annyira alacsony - csak egy autóbalesetből kifolyólag púpos a hátam, nem hajlik a derekam.
A 200-as Duke nem is drága: https://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/200_duke/ktm_200_duke-16301053
Bár ezzel lehet merészség lenne hosszabb túrára indulni.
Nem is akartam az enyémhez hasonlítani. Így jobban megnézve nem is olyan rossz, csak nagyon aprócska. Ha lenne hozzá egy oldaldoboz tartó a pizzás bódé helyett, akkor valóban nem lehet rossz.
De a kényelmes ülések manapság már nem divatok.
Abban meg az enyém nem igen talál kihívóra.
doboz szar mert beakad akkor tuti az esés, plusz egy bénább eldőlés és töri a lábat
akadtam már fent táskával is de simán eltépte a vékony 50forintos rögzítő kapcsot és semmi baj nem lett belőle
A win nálam vagy 8 éves telepítés, a lefuttatott keresők így soha nem találtak semmit.
Valszeg mert a marketingfilmes bazarimajmok mind ilyennel cspatnak a naplementebe.
Én az enyémmel utcai kopott gumikkal olyan helyeken megyek el ahol még a “túraendurosok” is gondolkodnak. Persze nem azért mert én vagyok a nagyon ügyes hanem mert mindenki azt hiszi hogy a túraenduro név miatt majd tud terepezni.
Epöl sziklára is felmásztam, pedig turaendurós csoportokban ez egy nehéz feladatnak bizonyul nagyon sok sokkal terepesebb motorosnak is
A 200-as Duke nem is drága: https://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/200_duke/ktm_200_duke-16301053
Bár ezzel lehet merészség lenne hosszabb túrára indulni.
De a kényelmes ülések manapság már nem divatok.
Abban meg az enyém nem igen talál kihívóra.