Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a mentösbe...
Az UAZ-ban még hordágy is szokott lenni....
Amiben el is lehet férni és van kényelem...
A patrol ilyen arban regi, az asszem alukasznis, es mar elporladt.
Na,azt megnézném a nivába hogy fekszik el,meg az ignisbe meg a scenicbe. Írta hogy el akar dőlni benne.
UAZ 452 dobozos.
Az ember majd 2 meter, es 140 kilo, es a kocsiban akar aludni.
Erre postalada meretu kocsikat dobtok fel neki.
Lada niva?
Suzuki Ignis 4WD?
Renault Scenic 4x4 nem jöhet szóba? Olcsó, magas, nem szép és jobban bírja a terepet, mint egy Galaxy-Sharan-akármi.
Akkor még menthető a világ, nem akkora a baj.
Ebben nem tudok veled egyet érteni. Minden pizzás dobozos ismerősnél látom, hogy rázkódik, lobog a doboz össze vissza, iszonyat elbutítja a motor formáját (bár ez független a funkciótól).
Az tény, hogy sorok között araszolva a 2 nagy oldaldoboz nem előnyös, de nem is ott akarok száguldozni...

https://motoapro.hu/ads/view/4...

Ez az én motorom még ezüst színű korában. Ezt a két gyári oldaldoboz el nem cserélném semmilyen undorító pizzás bódéra.
És így a hátsó ülés nincs hengertáskával lefoglalva.
Akkor foglalkozós pajero, frontera, patrol, terrano.
1,5-tól kezdődnek a 4X4-ek,amik azért még mindig lutrik.
Vegyél valami egyterűt, nagyobb kerék, durva gumi, szarban hólánc, a kihajtást meg a szög miatt, néha rendberakod.
125,2T?????:)

Nem a lakoautos,a motoros turazo vazze.
A lakoautos egyedul megy.
Írd meg neki az opel frontera-t, szerintem engem tiltott,nem látja mit írok.Amúgy is opelje van,ez jó lehet neki.
jelenleg kb 2500 forint, de az a terv eladom az lc4 helyette valami hobbi125 2t és a maradék a kocsi-kisbusz-stb
szóval 7-800 körüli összeg lenne a tervezet keret
Mennyi a keret?
OPEL frontera?
Mármint hogy fasza egyedül motorozás helyett 20 lakóautóval konvojban? És ezért a szolgáltatásért még fizetnek is? Megérett a világ a pusztulásra...
ez volt az első terv, de most hétvégén vagy 15x odabasztam az opel alját, szerintem az alhambra se lenne magasabban
volt a hahun egy benzines v8as 4wd 700ért pár hete
Ha van idod sok helyre eljutsz, turistaskodas motorral, kurvasokan muvelik.
Nyaranta ellepik az ilyenek az egesz Alpok-ot, sot van aki egy szervezoceg turacsoportjaba is befizet hogy 20-30 egyszerre tegyek ezt.
Meg az is lehet heti-ketheti 3-4 oraba ez fer bele.
Ebben a fajta "motorozásban" mi a jó?
Szerintem ha a lakatoláson mulik, 2022 lesz abból