Ebben nem tudok veled egyet érteni. Minden pizzás dobozos ismerősnél látom, hogy rázkódik, lobog a doboz össze vissza, iszonyat elbutítja a motor formáját (bár ez független a funkciótól).
Az tény, hogy sorok között araszolva a 2 nagy oldaldoboz nem előnyös, de nem is ott akarok száguldozni...
Ez az én motorom még ezüst színű korában. Ezt a két gyári oldaldoboz el nem cserélném semmilyen undorító pizzás bódéra.
És így a hátsó ülés nincs hengertáskával lefoglalva.
Akkor foglalkozós pajero, frontera, patrol, terrano.
1,5-tól kezdődnek a 4X4-ek,amik azért még mindig lutrik.
Vegyél valami egyterűt, nagyobb kerék, durva gumi, szarban hólánc, a kihajtást meg a szög miatt, néha rendberakod.
125,2T?????:)
jelenleg kb 2500 forint, de az a terv eladom az lc4 helyette valami hobbi125 2t és a maradék a kocsi-kisbusz-stb
szóval 7-800 körüli összeg lenne a tervezet keret
ez volt az első terv, de most hétvégén vagy 15x odabasztam az opel alját, szerintem az alhambra se lenne magasabban
volt a hahun egy benzines v8as 4wd 700ért pár hete
Ha van idod sok helyre eljutsz, turistaskodas motorral, kurvasokan muvelik.
Nyaranta ellepik az ilyenek az egesz Alpok-ot, sot van aki egy szervezoceg turacsoportjaba is befizet hogy 20-30 egyszerre tegyek ezt.
Erre postalada meretu kocsikat dobtok fel neki.
Az tény, hogy sorok között araszolva a 2 nagy oldaldoboz nem előnyös, de nem is ott akarok száguldozni...
https://motoapro.hu/ads/view/4...
Ez az én motorom még ezüst színű korában. Ezt a két gyári oldaldoboz el nem cserélném semmilyen undorító pizzás bódéra.
És így a hátsó ülés nincs hengertáskával lefoglalva.
1,5-tól kezdődnek a 4X4-ek,amik azért még mindig lutrik.
Vegyél valami egyterűt, nagyobb kerék, durva gumi, szarban hólánc, a kihajtást meg a szög miatt, néha rendberakod.
125,2T?????:)
Nem a lakoautos,a motoros turazo vazze.
A lakoautos egyedul megy.
szóval 7-800 körüli összeg lenne a tervezet keret
volt a hahun egy benzines v8as 4wd 700ért pár hete
Nyaranta ellepik az ilyenek az egesz Alpok-ot, sot van aki egy szervezoceg turacsoportjaba is befizet hogy 20-30 egyszerre tegyek ezt.