Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért a szándék megint benned volt egy kis urológuskodásra.
Ez csak kémijja.
Ezt gyakorlatba nem tudod átültetni bármit teszel
Hámondom,pár irányított robbantás a jogvédőknél,utána mehet lali is fajirtani,már ha van gyomra hozzá.
De valószűsítem hogy csak internetes billentyűkoptatásig jut mint mindenki,és megnyugszik a lelke,hogy mindent megtett.
Ini korbácsolós domina, az öreg Pocses meg urológuskodni akar.
Én csak biztatom őket, kifejezetten fosok a börtöntől.
Á, nem az a cél. Igazábol a kardélrehényás se a legjobb modszer, de azt tudni kell hogy a cigok cdak az eröszakbol értenek. Ha ugy lenne mint rég, hogy a rendör mindjárt köszönés helyett lebaszott egy pofont más lenne a helyzet.
Felénk van egy település ahol elég sok és eröszakos lopós meg uzsorás cigo él, ott vagy 15éve az épp betörés ügyben intézkedö rendört elkezdték vegzálni. Na akkor éjszaka a zászloolj(akkor még volt FRZ ) kiment beöltözve vagy öt kisbusszal, minden cigonál berugták az ajtot és a vénasszonytol a taknyosig végigvertek minden dögevöt. Évekignem volt gond velük....
Akkor legalább vágd le pár orknál azinternetet,az lehet hatásos lesz.
Csak szar...
Tudod a véleményem a tüntetésekről, soha és sehol a világon nem hoztak eredményt, ezért felesleges. Ha meg elmérgesedik a helyzet, akkor a Készenlétisek és a TEK akár egy 100.000 fős tömeget is kidekáz a városból.
Értelmetlen a feszengés az utcákon.
Ez jó volt.
nyilvános korbácsolás amin kötelező lenne a résztvétel
nem psziho mókus kell a fyereknek hanem véres erőszak
egyből tudná a kis barna csemete is hol a helye amikor apuci ott vinnyog a főtéren és cafatokban lóg a bőr a hátán
Ja szóval kényelmes morcogni bőszen,és semmit nem csinálni.
akkor olyan vagy mint bogyó,ő se ment ki egyetlen tüntire se,a zokniházi nagyon mérges is volt emiatt az MTVA előtt.
Ha már bennevannak az ellenkezőket is kardélre lehet hányni.
Ha én bárkihez is hozzáérnék életem során, azonnal előzetesbe kerülök és nekem nem felfüggesztett lesz, hanem sitkó...
A 80 kilómmal meg kihagynám a börtönt, ha lehet.
Plusz priuszom lesz (nem kocsi) és utána nincs több kellemes mérnöki állás.
Így is kellett már magyarázkodnom ilyen hülyeségek miatt, már nem kockáztatnék meg egy pofont sem, mert itt mindenki azonnal rohan a bíróságra.

Kihagynám, ha lehet.
Mondjuk én nem azt írom, hogy én vendettáznék, én csak felbújtó vagyok.
Mert senki nem akar élete végéig a börtönben ülni. Rögtön fajirtásra hivatkoznának és tényleges életfogyt lenne.
https://index.hu/mindekozben/p...
Itt tart a világ.....mindenki lehülyül....
Nem látja, hogy a hülye kölkének pöcöröje van vagy esetleg nunija? A természet meghatározza a nemet, aztán mondhat bármit.
Az addig rendben hogy addig rohadjon szibériában követ törve míg meggebed.
De ha már ijen véresszájú kemény srácok vagytok mé nem rendezitek le 2 hát alatt mindet kaszával,kapával,puskával?
Mé csak fotelből vagytok ennyire erőszakosak?
Simánb vadásszátok le mindet vendettával.
Megadtad a választ, kirugdossák a 8-ból, aztán mehet is jogsira (valahonnan szerzi), 30 éves bmw is kell, hogy feszítsen az elletős ork nőstényeknek, aztán Kanalas Dzsesszika elhagyja, beiszik és vezet...
És emiatt a szutykok miatt hal meg 2 magyar.
Igazad van Laci! Ezek gondolkodni képtelen valamik, elképzelése nincsen mi lesz az ő tettének a következménye ha nemtörődöm módon nem "vezeti" az autót motort, mert "átgondolni" nem képes mi történhet hanem csak villog vele és az ő hülyesége miatt valaki -valakik meghalhatnak! Akarattal kis "Ő"-t írtam. Valahol a féreg szintjén él az ilyen. Én csak azt nem értem, legjobb tudásom szerint kell hozzá a nyolc-osztály, hogy levizsgázhasson. megvan neki??! De azt meg megadják neki csak menjen már a 16. évével, a 13-14 éves osztálytársai közül (jó esetben még csak 2 gyereke van) rontsa máshol a levegőt, ne zavarja a normális gyerekeket, amivel egyet is tudok érteni.! És az ilyen szavazati joga éppen annyit ér, mint egy tanuló-dolgozó emberé??!!!
Két embert megölt. Nálunk ez gyilkos, akármilyen a színe.
Még a vezetéstől sem tiltják el.
Ilyen esetben nem félteném a Thalia-t, ha valaki ki akarna nyírni az utakon, egy életem egy halálom, úgyis én leszek a bűnös, akkor már ütközzünk rendesen, ha bírja az 1.4, inkább én tolom az árokba.
Az a nő valamilyen "nagy ember" nője, így védett - eleve felfüggesztettet (magyarul semmit) akarnak kiszabni rá. Pedig egy-két évet elüldögélhetne egy fogházban, rá férne.
Az ilyen esetben simán többrendbeli emberölésért kéne elítélni.Valamelyik nap is olvastam hogy közúti veszélyeztetéssel vádolják a hülye kurvát amelyik többszöri büntetőfékezéssel balesetet okozott,és meg sem állt.Simán előre megfontolt gyilkossági kisérlet az ilyen.
Sajnos ez a dögevő szar már le ellette a nőstény orkot...
Nemrég a gyerekgyilkos labantot is 2 év szigorú nézéssel elengedték! Aki megölte a saját gyerekét!
Ezt sem fogják megbüntetni és még idén újra vezetni fog, hogy újra ölhessen.
Én csak az elhunytak családjában bízok, hogy "véletlenül" a közeljövőben elhalálozzon ez a humanoid selejt.
Egy 30centis vékony kémcsövet feldugni a seggén jól picsánrúgni azt mehet a dolgára. A többit elintézi az üvegszilánk.