Ez nem igaz. Rendszerváltás után szabadjára engedték az orkokat Kőbányán. Rendőrség szart sem ért, mert hirtelen nem volt joguk, a cigók meg garázdálkodtak nagy csapatokban.
Aztán pár telepi srácnak elege lett. Felvettek acélbetétes bakancsokat, katonai nadrágot, leborotválták a fejüket és szintén csapatban járkáltak és leverték a cigókat.
Persze a jogvédők jöttek hogy skínhedek, nácik meg akármi, rendőrök egyből elkezdtek intézkedni, de ezek soha nem voltak nácik, csak rendet csináltak, így ruhát váltottak, a haj kinőtt és senkinek nem lett semmi baja belőle. (cigó bűnözők meg megérdemelték)
Szóval ha idejönnek intézkedünk, de most minek menjek le Borsodba cigányokat ijesztgetni, gárda ruhában? Csináljanak rendet akik ott laknak. Egy üveg benzin meg a rongy nem kerül sokba
Sztem ez igen súlyos diszkrimináció egy liberális politikustól. Igenis a nőnek joga van hozzá, hogy prosztata betegsége legyen és nem hajlandó elfogadni semmilyen nemi alapú megkülönböztetést. Annak a Hatökörnek (vagy Hadházy?) ezt el kéne fogadnia.
Bogyó, sztem ettől el kéne határolódnod
én még akkor amikor a vasútnál dolgoztam avval jártam csepelre
de volt egyszer egy bkv sztrájk és gyalogoltam mert nem jött a busz, úgy megtetszett hogy utána mindig gyalogoltam azt a 3,5 km távot a bérletet meg eladtam
az a vicc hogy sokkal nem voltam időbel hátrébb gyalog mint busszal
ez a gond velünk "fehérekkel"
senki sem akar csinálni semmit csak indokot keresni miért nem teszi
ezért van az higy egy 12 éves kis cigó meg tud félemlíteni mindenkit a buszon, nincs 2 ember aki megfogná és menet közben kibaszná
a 10. ilyen eset után azért rájönne hogy kell viselkedni
de amilyen aljas szemét nép a magyar, a buszon lévők közül legalább 4-5 fel is venné és adná el a felvételt a tévének
ezért tartunk ott ahol tartunk, van a faluban 5-60 ork meg 2ezer nem és mégis rettegésben él a magyar
Aztán pár telepi srácnak elege lett. Felvettek acélbetétes bakancsokat, katonai nadrágot, leborotválták a fejüket és szintén csapatban járkáltak és leverték a cigókat.
Persze a jogvédők jöttek hogy skínhedek, nácik meg akármi, rendőrök egyből elkezdtek intézkedni, de ezek soha nem voltak nácik, csak rendet csináltak, így ruhát váltottak, a haj kinőtt és senkinek nem lett semmi baja belőle. (cigó bűnözők meg megérdemelték)
Szóval ha idejönnek intézkedünk, de most minek menjek le Borsodba cigányokat ijesztgetni, gárda ruhában? Csináljanak rendet akik ott laknak. Egy üveg benzin meg a rongy nem kerül sokba