1.Lopott motorral megyek...2.Motorral megyek randizni...3.Nincs is jogosítványom....4.Kurvára meg fogok ázni....stb.
Csak az nem felel meg, amit ír.
És azért nem felel meg, mert nem tetszik a büszkeségének. Ha nagy dicséretek ömlengenének ugyebár, az nem lenne probléma... De ha mások nem tisztelik hivatalból itet, akkor nyiff-nyaff. Kizárólag akkor lenne boldogság, ha mindenki hajlandó lenne egymással összeborulva vigadni, hogy jaj mekkora jó fiukák vagyunk mi itt mindnyájan és milyen jó motorjaink vannak és hú de jó galériákat töltünk fel.
Aki meg másképp gondolja az bunkó, szájkaratés miegymás, függetlenül attól, hogy senkit nem küld el anyjába.
Neröhögtessémá'!
Pont a Te véleményed lesz érdekes, aki annyira el van szállva magától és a motorjától, hogy hordozza a két mondattal feljebb tárgyalt lelki sérüléseket a motorját meg MotoGP technikának azonosítja.
Segítek: Nem vagy senki, nem számít a véleményed, maximum arra jó, hogy hülyét csinálj magadból. Ez már sikerült egy párszor, nagyon szórakoztató!
De ez most csak egy erőltetett magyarázat, máshogy is megfogalmazhattam volna. Pl. úgy, hogy az én videóimon látható motorosok igyekeztek gyorsan menni. Ez is lehet "követelmény". A lényeg az, hogy olyan eredmény szülessen amit jó nézni és nem pedig belepörgetni jó. Egy motoros videó számomra attól lesz jó, hogy az látszik benne, hogy emberek (valakik, tök mindegy kik) jól motoroznak. Ettől lesz jó, semmi mástól. És ha nem jó, akkor lepontozom, vagy oda írom, hogy mi nem jó. Ennyire egyszerű. Nem is értem, hogy mért kell ezen annyit agonizálni. Illetve tudom. Pontosan azért, mert mindenki személyes ügyként kezeli, hogy amit felrakott, az legyen megbecsülve, mert ő rakta fel és ha nem akkor meg van sértődve. Tehát burkoltan: Eleve úgy gondolja, hogy jó amit feltesz és képtelen túllépni azon, hogy nem mindenki gondolja ezt. Még akkor is képtelen, ha csak a közönség kisebb része jelez vissza negatívumot, a többségnek tetszik, mint a mellékelt ábra mutatja. De akkor mi a baj?
Szerintem ez az izgalmas motorozás.