, addig te sem vagy több semmivel, pláne a véleményedet tekintve mérvadó , (beképzelt?!) : máskülönben eléggé olyan szaga van az írásodnak mintha te akarnád megszabni mi kerülhetne fel az oldalra és mi nem, ez így elég szélső baloldali stílus. Továbbá ami a te tetszési indexedet nem üti meg az lehet másik 20-30 emberét igen , beképzelt volnék, hmm.... Nem én akarom megszabni
mi kerüljön fel az oldalra és , nem ég a seggem ha meglátok egy túra-galériát és nem verem magam hogy semmi keresni valója itt, max csak szelektálok és nem kattintok rá, továbbá nem vagyok olyan pökhendi hogy rákattintok és köpök egyet csak mert nem tetszik...
beképzeltség.... ugyan már... Szórakozzál!
Mindjárt kiderül hogy te is mint clam miattam látogatja az oldalt , olyan vagy mint a keselyűk , alig várod hogy valamit dobjak neked és csámcsoghass rajta...
A daytona topik 1 az sv topik 1 képe és az üzenőfalon külön a kupec kérésére berakott 5-6 kép az neked 10 topik.
xr soha a budos eletben nem kene. Ezt is benezted.
egy komplexusos 40eves senki
nincsenek barataid akiknek elmeséld hogy a horvátoknál voltál ezért sportmotorra 2-3topicba illetve az üzenőfalra berakaz 1-2 képet
Ha a gsxr-nek hulladék a fékje vagy kikönyököl az RSV hajtókarja az mitől lesz kevesebb tényértékű hogy én leteszem a térdem vagy sem?