Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valószínű egy széthekkelt használt szart vett ,hogy legyen neki is !
Most nézd meg a boltit !
Semmi baja nem lesz legalább 5 évig..
Nálad ez értelemszerűen ezt jelenti!
A fiad látva az apja mire vitte ,próbál mások szemében többnek látszani !
Ezért vesz részletre ilyen telefont !
Te meg megkapod a régit ,amiről fingod nincs mit tud !
Ezért nem ér semmit a véleményed...
Ti a másik oldal vagytok!
A látszat a fontos a gyereknél csak !
nono
az ájfón x nem egyszer megállt, minimum 3x amiről tudok
ha fejre álltál akkor se kelt életre se a kijelző se a gombok nem funkcionáltak
fel kellett hívni hogy bármit lehessen tenni vele, ki se lehetett kapcsolni
az almás cég elérte azt amit a kozmetikai és ruházati cuccok már jó régóta tudnak
mindent el lehet adni a nőknek ha drága
az almás ezt átfordította hogy a nőknek is.....
pl a kijelző is mem azért kevesebb képpont mert sóher gecik és az olcsóbb, hanem így az akku idő több lesz (ami igaz is)
Erről szól ez !
Csak szeretnék az lenni.
Ebben nem lennèk olyan biztos de nyilván igazad van.
Meg ha lebontjuk hogy ez az se valószínüleg 3-4éves korában is ugyanolyan jól fog működni mint újként és a xiaomidból ilyen idős korára már a harmadikat dobnám el mert felidegesít hogy lassú, akkor nem is olyan jó vétel ez az olcsó telefon.
Persze ezt majd mindjárt megcáfolod, borzasztóan stabil lábakon álló tényekkel

Volt nekem is ilyen olcsó szarom, de aztán beláttam hogy olcsó végül drágább mert évente kidobom akkor vettem egy almásat azóta a családban mindenkinek az van és tudod mit mondanak? Azt hogy a 3 éves telefon nagy megdöbbenésre a legújabb iossal hibátlanul gyorsan fut.
És tudod mikor dobtam el vègleg az olcsóbb androidos telefonokat? Amikor kellett volna felszálljak a repülőre és nem tudtam megmutatni a jegyemet. A szerencsém az volt hogy haveromnak az iphone-ján le volt mente biztonsági tartaléknak mindenki repjegye és ő be tudta mutatni az enyémet. Persze most jön majd az okoskodás hogy ki kellett volna nyomtatni. Nem, nem kell mióta iphone-om van, ez nem fagy le és nem omlik össze, ez teszi a dolgát.
Magyarországon talán !
Minden cégnél alap ez a rendszer !
Mert a legmegbízhatóbb és a legjobb !
Az Apple leginkább mégis a csóró és buta, nagyravágyó emberekből él: így tízszer annyi méregdrága telót tud eladni, mintha tényleg csak a gazdagok vennék meg.
Az okos és tehetős embert ,nem érdekli milyen telefonja van másoknak !
Csak a csóró és buta emberek mekengenek ezen !
Pontosan !
Nem. Az okos, tehetős ember alapból megveszi a legjobbat és legdrágábbat (mert simán megteheti). A csóróbb (de azért némi pénzzel rendelkező) meg akár erején felül is megveszi, mert legalább külsőségekben szeretne a módosabbakhoz hasonlítani.

Ha nem így volna, akkor mi értelme volna gazdagnak lenni? Több pénz: jobb életkörülmények, jobb kocsi, jobb nők, több és egzotikusabb nyaralás, stb.
Nem ebben mutatkozik meg ,csak nálatok primitíveknél !
A minőség nálunk alap !
Mindenben !
Okos tehetős és igényes ember egy iphone-ban mutatkozik meg?
Hiszen már egy csóró is vehet részletre, de akkor már ó is okos tehető és igényes?
Láttál már iPhone reklámot ?
Jól felépített brand...az...!
Az egy kurvajó motor kérem,és létfontosságú eszköz fagyizáshoz.
A Triumph az smafu?
Te Bogyó, hagyd már ezt a világvége-károgást másoknak , mert innen nem hiányzik ! Csöppet sem! Ha a Földről kipusztul minden élet a Naprendszerben mindegyik bolygó ugyanúgy kering tovább utána is, szinte semmi nem változik, csak a hülyék fognak majd elfogyni!!
Kis taknyos orrú parasztgyerek vagy !
Nya szóval,életérzés..................a derekam most ébredt fel reggel 8 óra helyett,vanegy rozsdaboglya furgonom és sztmával járok.......................jah.................térdig gázolok az életérzésben.
Neked nagyon nagy telefonod lehet !
Mert primitívek !
Egyébként nekem sincs bajom az iphone-al, ezt már le is írtam, szimplán csak az a bajom hogy nem ér annyit, de az is igaz hogy amíg van olyan hülye aki ad érte 4-5-600 ezer forintot, addig miért ne adnák annyiért. Van egy jól felépített brand, az emberek meg megkajálják.
A jelenség él !
A buta hasztalan és igénytelen emberek ,mindig is irigykedtek az okos és tehetős igényes emberekre !
Mint ahogy ti is !
Vannak akik az eszükkel nem tudnak "villogni", az ilyeneknek kell az új, hólapát méretű "mobilteló", és hetente másik lehetőleg. Eddig ér a horizontjuk! Beszűkűlnek mint a fogyatékkal élők, nem használni kell , hanem másoknak mutogatni, mint a cigányoknak a "merci", és az "ódi" (meg a cigány gyerek nyakába a vastag aranyozott nyaklánc),és azt hiszi, ő lett annyival értékesebb, bár erősen valószínű, hogy még jogosítvány biztosítás, és "nyócosztály" sincs hozzá!?? Ebben lelik az örömüket. villogni vele! Hadd legyen nekik! Ha balesetet okoz, akkor kellene rendet tenni! De akkor rendesen!! De erre nincs akarat, mert valakiknek a védelme alatt állnak!