Ilyen poénosan kell felfogni a dolgokat.
Sose értettem,hogy mi a faszért kell mellre szívni valamit és vérre menően vitatkozni,ami sose hoz+oldást!
Mondjuk engem max. szamurájkarddal lehet megsérteni
Én aki látott már az tudja hogy a büdös életbe nem lógok,talán arrébbnoszogtatom a dagadt valagam de olyan vastagok a husos combjaim hogy klasszikus sportmotoros kiülés anatómiailag nem megy.
szerintem azért nem jo ez a képes motor mert egy unatkozo kis panel lako buzi száju faszkalap akinek lehet , még motorja sincs ,de lehet nem is látot csak 2 méteről .... szoval ŐŐŐŐ 3 másodperc alatt be regisztrál és tolja magát ilyen fasza vagyok ,,, le tölt egy halom kamu képet .. ilyen tuti helyeken jártam és ilyen dolgokat csináltam .. ekora stár vagyok .....
és elhiszi a sok baromságot amit tol .. evvel azokat akik értenének is hozzá .. vagy legolább is volt a felyükön bukosisak
szoval ök egy darabig hadakoznak .. de bele unak és más forumokat keresnek ahol .. tanulhatnak vagy normális, épitőjelegü kritikák mennek .
VALAMIKOR ..pár éve vitáztam a képes motor szerkeztöség embereivel ...emberével .............
mit mondjak nekik az a jo ha a barmok vitáznak .. eből van bevétel ...........
pl ki tiltanak valakit .. az másnap más néven másik pc röl be regisztrál és ujra tolja ........... mi az értelme ???
ha pl szeményesen iratokal .... némi tag dijal kéne ide regisztrálni ..... NA AKKOR maradnának az olyanok akiknek a szive helyén egy motor van ..............
amugy meg a véleményem is meg van a képes motor szerkeztöségéről .............