mondjuk nekünk nem főúthoz közel esik így elkerül bennünket ez a fajta tevékenység
erdélyt szeretném megnézni itt van a szomszédban. Vannak erdélyi ügyfeleim 5 éve hívnak minden évben mikor megyek ki hozzájuk. Mindíg tologatom majd egyszer.
Most a 6 éves fiammal hová a francba járnék még.
Annyi csodálatos hely van itthon is, a negyedét nem láttam még.
Ezek a wellnes faszságok nem hoznak lázba.
erdei hegyi kirándulásokkal jól elvagyok
Vasas cigányok meg vannak a kapcsolataik
, de én jóhiszeműen elhiszem amit mondtak
ne gondold, hogy nekem ez így jó de a bőrömből nem tudok kibújni
Ilyen vagyok és kész
Nem biztos, hogy leszek öreg
Régen nem lehetett venni csak 1 kg-ot. Az meg ugye sok volt. Mivel kidobni sajnálta, hogy jobban ne menjen tönkre sosem a frisset ette.
kb. 20 évvel ezelőtt tudtuk rábeszélni, hogy járjon el nyaralni külföldre, ne a pénzén ücsörögjön. Mondjuk ez bevált mert kb. lett belőle 10 afrikai vadász szafari a namíbiától a dél afrikai köztársaságig meg minden évben 10 napos külföldi nyaralás. Aztán eljött az idő, hogy már fizikailag képtelen lett ezekre a dolgokra akkor már csak erdély maradt itt a közelben. Bennünket gyerekként sosem vittek sehová, hol az autóra kellett gyűjteni, hol a lakásra, hol a házra.
Ezeket az elmaradt éveket most pótolom a fiammal. Mindig megyünk valamerre.
úgy ahogy mondom
tettél valamit egész életedben azért, hogy ne így legyen?
Akkor mi változna
A nyugdíjra számitasz nem?
Beszeded majd a (mai értéken számolva) 6-800 ezret havonta, de költeni nem fogsz semmire, gyerek elhúz addigra, asszony is melletted öregszik meg, és sanyargatni fog - szóval még munkás szállóra sem fogod elvinni
A gyerek örököl majd... ez lesz az egyetlen nyereség