úgy sincs pénzed étteremre
Amikor 2014-ben 2,5 millerért adták az 55-ös panelokat most megyek egyet nézni nem tudom tudom-e 10-re alkudni
ha akkor bevásárolok a faxom se fájna már.
Mindegy. Hozzákezdtem egy ideje
Jobb később mint soha. A pénznek nincs értéke át kell váltani ingatlanba
Jó munkát végeztek megtartom Őket
kelleni fognak
. Meg úgy sejtem a jövőben lesz rájuk szükségem több helyszínen is
Inkább céltudatosság
Egyszerűen nem akarok arra a sorsa jutni ami rád vár
hogy 70 évesen még a tűzoltólaktanyába kezled a telefont alamizsnáért, hogy enni is tudjál eljársz a haverhoz feketén festéket szórni a boldog nyugdíjas évek helyett
A nagy többségre ez vár én köszönöm szépen szeretnék ebből kimaradni.
Szeretnék abból jól élni, amit te keresel meg nekem az albérletért cserébe.
egész életemben ezért hajtottam és gürcöltem és rakosgattam. Kergettem én már eleget a pénzt
Látom, hogy élnek a kisnyugdíjasok, hogy vagy esznek vagy kiváltják a gyógyszert. Azt is látom, hogy élnek azok a nyugdíjasok akiktől raktárakat, üzlethelységeket bérlek. Elég szignifikáns a különbség.
Szeretnék ehhez az oldalhoz tatozni ha eljön az idő
És ezt mind úgy tehetem meg, hogy nem nélkülözünk semmiben
Mindenünk meg van amire szükségünk van ház, kocsi, nyaraló, motorcsónak, ingatlan befektetések mi a f.szomat akarjak még
lehet ezért szarrágozni a másikat akkor én meg csóringerezzelek
Pont leszarlak
4 hónapja nálam van kezdem belakni
Múltkor ültek be mellém, úgy hogy a darabos szemetek ki vannak nagyából dobálva belőle
A kosz nincs kiszedve az időigényes
Most elég tisztának tűnik kívűlről is jött tegnap egy felhőszakadás az lemosta 4 hónap után
dehát a zsidókon kívül kijafax tudta ezt, hogy így felugrik...
Maradjunk inkább annyiban, hogy sosem szerettem olyan dolgokra költeni ami nem hoz hasznot.
A motorozás az egy ilyen dolog, mint ahogy a csónakázgatás a horgászás meg a nyaralgatás is
Valamit pedig muszáj ezekre is költeni, legalább a látszatát fenntartani annak, hogy nekem is vannak emberi tulajdonságaim
na mindegy nekem megérte, ha rám maradt volna még most is ott lapátolgatnám a szart fekete bőszájú nejlonzsákba.
ha jól illesztetem a maszterba plafonig pont befért volna
Lettek képek a kiganézás után is le is töltöm nagy képben úgysem láttam még
A környékre meg nem megyek többet ha csak nem lesz megint ott valami jó vétel