Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos tudom !
Írtam már,egy ismerős volt kórházba,kétszer nem találkozott ugyanazzal a dokival és kétszer nem kapott ugyanolyan kezelést,ahány doki annyiféle kezelést kapott.Azt mondja már utólag hogy ha ezt tudja akkor inkább a sorsra bízza magát.
Mondjuk az előzőeket se láttam, valahogy nincs türelmem a sorozatokhoz.
Lehet jön a Walking Dead új évadja...csak élőben !
Ja..meg a fejlődőfélben lévő 12-14 éves korosztályt. Nem százasok ezek...hacsak nem a túlnépesedés csökkentése a cél.
A legrosszabb hogy már a terhes nőket is ösztönzik az oltásra.És van az a hülye amelyik még meg is teszi.
Tudod miért halt meg sok ember Covidban ?
Mert nem kaptak megfelelő ellátást !
Szemészt ,gasztroentológust ,fogorvost és hasonlókat vezényeltek COVID osztályokra ,ahol a világukat nem tudták .
8 betegre volt 1 ápoló !
Nem tudták a betegek állapotát monitorozni megfelelően ,így az időbeni megfelelő kezelés is elmaradt sok esetben ,az ott dolgozók emberfeletti munkája ellenére is !
Nem csak a COVID ölt ,hanem a jelenlegi állapotok az egészségügyben is !
2018-ban leépítették a virológiai osztályokat ,laborokat ,mert a 21. században már nem lehetnek nagy járványok....hát nem jött be .
Főleg a reproduktivitásra gyakorolt későbbi hatását.....
Remélem hogy nem lesznek negatív következményei ezeknek az oltásoknak.
Azt nem értem miért ez a nagy felhajtás?
Aki nem oltat majd vár a sorára a kórház melletti sátorban, aztán ha épp valaki ráér kimegy körbenézni, aztán ha nem éli túl hát kidobják a ganéra
Lehetőség ott volt mindenkinek, most már cucc is van sok

Szerintem ez még mindig nem az egészség megőrzésére, hanem az alapvető jogok nyírására megy ki
annyi, hogy még éltek:) ez nem sok.
Ezért nem merik a döntéshozók sem kötelezővé tenni. CecÍl néni is megmondta.
Nem vagyok orvos ,de úgy rémlik mindenhol azt olvastam , hogy ez a vírus nem veszélyes a fiatalokra.
Akkor miért kell egy fejlődő szervezetet kitenni egy olyan oltásnak ,aminek SENKI nem tudja a hosszú távú hatásait !
Hogyne lenne tapasztalat.
Ez nem olyan nevetséges. Egy olyan anyagról amiről semmiféle tapasztalat kb. Mengele értékrendjével létező orvosok szorgalmazhatják a kötelezővé tételt.
Az öreg agya már nem a régi...nem fogja fel mit olvas !
Mondjuk pipit lapattal kene utni.
Kormányoldali lakáj médiában azt fejtegették hogy bár kellene, de felnőtteknek nem lehet kötelezővé tenni valamiért.
Viszont 18év alattiaknál lehetséges, de egyenlőre azt sem akarják...gondolom majd választások után
A vicc az hogy megy a kinai, orosz oltas ellen a kampany, nem csak itthon, nyugaton.
Es a legtobb turista, akiktol lepni se lehetett olaszoktol osztrakokon at a spanyolokig mindenhol?
kinaiak es oroszok.
Igazi labonloves ezeket az oltasaik miatt nem fogadni.
Pont hogy nem.Mivel a döntéshozó kijelentette hogy nem lesz kötelező az oltás.Vagy odáig már nem jutottál az olvasásba?Sőt tegnap azt is nyilatkozta hogy az oltási igazolás is jó eséllyel addig lesz csak míg a rendkívüli jogrend fennáll.
Előre röhögök rajta, hogy a Pipi sem ússza meg: https://www.napi.hu/magyar-gaz...
Ráadásul telex cikk az alapja.......ami nem feltétlen hiteles forrás.
Na jó, de máshol is ezekkel oltanak.........akkor ott nem lesz hatása?
Hát rólad a múltkori jut az eszembe, amikor azt írtam, hogy a csórók mondják, hogy nem számít a vagyon, mert a sírba úgy sem tudják magukkal vinni és csak a szeretet az, ami fontos, aztán a versenyben lemaradtak azt mondják, hogy nem a győzelem hanem a részvétel a fontos.
Erre jössz te, és közlöd, hogy a gondozott gyep átbaszás, mert a gyep (udvar) úgy szép, ahogy Isten megteremtette, méteres kórókkal meg lófaszokkal.

:-)