Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de a film végén már nem sántított palira vett mindenkit a hamis kripli
Az egyik kedvenc filmem már rég nem láttam. ha nem felejtem el megnézem
ezt az ó hébert nehezen értem
az a helyzet, hogy egyik gépemnek sincs kamerája Így is látnak
Azért az csak kiderülne , ha kiprivatizálnának maguknak szinte mindent...
Csak mások arányok...van ahol csak szemetet termel ki magának a nép, vezetőül, van ahol meg csak néha belekeveredik egy kevés...
Csak a béjemvések nem,hogy baszódnának meg....
Azindexet mindenki elnyomja,meg a bogyo is.
NEKEM jó tapasztalatom van róla.
A bt016-hoz képe biztos, hogy jobb lesz.
És km futásban is jobban teljesít.
Mondjuk én két kézzel motorozok.
Elmondtam már többször is. Itt sem szentek kormányoznak(Ausztria, Németország). Csak mivel a pórnépnek jóval magasabb az ingerküszöb, mert jobban élnek, kevesebb családsra derül fény és kisebb a hírverés körülötte. Ráadásul a cenzúra itt is működik erősen. Nem csak O1G nyomja el a Zindexet
Akiket ismerek és adok a szavukra mind azt mondjak hogy a road5-tel elmúlt ez a sodródas bizonytalanság. De ott a de, azok a lyukak...
Ezen csak nevetek. Egyedül ami igaz hogy 5000km és elfogy. De hogy nem tapadna ez egy vicc. Egy baromi jó kiszámítható agilis gumi, mint a bridgestoneok nagyrésze.
Nem is veheti fel a versenyt egy michelin pp3-mal ami olyan mintha taknyon motoroznék mert folyamatosan sodródik mászik le az ívről mintha lapos lenne. Ugyanez a road2 és a road4 is, sőt a power2ct es a power pure is. Tudom mert volt mindegyik. A roadokka nem tudtam mit keszdeni, olyan fűrészesre koptak hogy fát lehetett vele szeletelni.
De mindig ujratermelodnek a tarsadalombol.
A nem szentek viszont hamar eltakarodnak...
Prdig azt hinne az ember hogy a meses nyugaton csak szentek kormanyoznak
https://alapjarat.hu/autougyve...
220.par.
Ez változott büncselekményre.
Abban le.van irva aki az általa vezetett jármüre nem.rendelkezik.vezetöi engedéllyel......az mindegy hogy mondjuk másra igen.
Nem azok...Hanem mert többször is kaptak esélyt, aztán 4 évet nem tudnak végigvinni úgy, hogy ne nyomozzon utánuk minden létező bűnüldözési szervezet...piti kis bűnöző az összes...amelyik nem az meg nem piti, hanem nagyon dörzsölt...néha évtizedekig lekötik az ügyészeket...
Nem is volt tervben hogy itt az Unióban mást használjanak, mint amit a közös gyógyszerügynökségünk elfogad, ha már van ilyenünk...
De aztán bekavart a kis törpe, most meg találtak itt egy kiskaput, hogy kivételt tehessenek a magyarokkalElső körben ragaszkodtak ahhoz, hogy csak azt fogadják el amit az EBA engedélyezett
Mert nácik?
Nekem igazából majdnem mindegy, nincs igazán rossz közöttük, bár az FPÖ-t nem szeretném...
ez tuti? hol van ez rendesen leíva? jogszabályügyileg
Nincs különbség.
ma pl el kellett volna vinni egy 7,5 tonnással egy gépsort, kocsi volt de a sofőr nem volt itthon, aztán hirtelen nem találtunk senkit sem aki vezethetné
aztán el lett csúsztatva a munka bizonytalan ideig
de ez nem jogsi nélküli vezetés hanem nem megfelelő kategória
Annyi pénzed nincs, ugyhogy becsuknak
Kalocsan nem volt egy sem?