Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi!
Bocs,de Dom!
Meg a hátizsákkal....
Ezek a poénok a 80 as években mentek nagyon
A "világ esze a porraloltóval ugrott" poénon még most is röhögök
Brezsnyev, Kádár és Nixon repülőgépen utaznak. A gép lezuhan a kannibálok földjén, de ők életben maradnak. Elindulnak hát a sűrűben, mígnem elfogják őket a kannibálok.
- Te ki vagy? - kérdi Brezsnyevet a főnök.
- Én vagyok a CCCP elnöke.
- Vigyétek! - kiált a törzsfőnök - Jó lesz pörköltnek.
- És te ki vagy? - kérdik Nixont.
- Én vagyok az USA elnöke.
- Vigyétek! - jön a válasz - Jó lesz gulyásnak!
- És te? - kérdezik Kádárt.
- Én vagyok Magyarország elnöke.
- Nahát, ez fantasztikus! - ugrik fel a tözsfőnök - A fiam ott tanul az egyik egyetemen. Meghívlak vacsorára. Mit kérsz? Pörköltet vagy gulyást?
az ötletelő mindent tudó vezetők már a régi rendszerben is problémát jelentettek a melósnak:

TSZ-paraszt szorgalmasan kaszálja a lucernát. Az egyik nap ellátogat hozzá Novotny, és így szól:
- Mennyit teljesít egy nap?
- Egy holdat! - válaszolja büszkén a paraszt.
- Az kevés! Nálunk naponta két holdat vágnak le.
- Ez hogy lehet? - ámul a paraszt.
- Úgy, hogy a nyél mindkét végén van kasza, így nincs üresjárat. Oda-vissza vágva van a rend.
A parasztnak tetszik az ötlet, és tényleg többet tud aratni. Egy hónap múlva maga Brezsnyev látogat el hozzá:
- Mennyit kaszál egy nap?
- Két holdat! - húzza ki magát a paraszt.
- Az kevés! Nálunk naponta négy holdat kaszálnak, ugyanis mindenki köt egy gereblyét a derekára, és egyben össze is húzza maga után a rendet.
A paraszt ezt is megfogadja, és tényleg gyorsabban halad. A harmadik hónapban Kádár látogatja meg. A paraszt eldobja az összes szerszámát és rohanni kezd. Mire Kádár:
- Álljon meg, hova rohan? Nem is tudja, mit akarok mondani magának!
- De igen! - válaszolja a paraszt. - Azt, hogy akasszak a tökömre egy viharlámpát, hogy éjszaka is tudjak dolgozni.
A hálószobagolf szabályai

Minden játékosnak gondoskodnia kell saját felszereléséről. Általában egy ütő és két labda.
A játékhoz a pálya tulajdonosának hozzá kell járulnia.
Eltérően a szabadtéri golftól, az ütő lyukba juttatása a cél és a labdák kinttartása.
Az effectiv játékhoz az ütő rúdja kemény kell hogy legyen. A pálya tulajdonosának joga van a rúd kemenységét ellenőrizni.
A pálya tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy megszabja az ütő hosszúságát, a lyuk épségének megóvasa érdekében.
A játék célja annyi ütés elvégzese amennyi szükséges ahhoz, hogy a pálya tulajdonosa elégedetten elismeri, hogy a játéknak vége. Ennek elmulasztása azt vonhatja maga után, hogy nem jatszhat tobbet ezen a pályán.
Rossznak tartják, ha egy lyukat azonnal a pályára érkezéskor megjátszik valaki. A tapasztalt játékos általában időt szakít arra, hogy megcsodálja a teljes pályát, különös tekintettel a szép formájú bunkerekre.
A játékosokat figyelmeztetjük, hogy ne említsenek pályákat amelyeken már játszottak vagy egyidejűleg jatszanak, a jelenleg játszandó pálya tulajdonosának. Ismertek elkeseredett pálya tulajdonosok akik ez okból megrongálták a játékos felszerelését.
Bátorítjuk a játékosokat, hogy minden eshetőségre legyen náluk megfelelő eső-ruházat.
A játékosoknak biztosítaniuk kell magukat arról, hogy játékuk tökéletesen tervezett, különösen amikor egy pályán először játszanak. Ismertek játékosok, akik felháborodtak ha fölfedezték, hogy más is jatszik azon a pályán amelyet ők privátnak hittek.
A játékosoknak nem szabad feltételezniük, hogy egy pálya állandóan játszható. Néhány játékos megszégyenülhet ha rájön, hogy a pálya ideiglenesen javítás alatt áll. A játékosoktól elvárt dolog, hogy ez esetben rendkívül taktikásak legyenek. Haladóbb játékosok ilyenkor alternatív lehetőségeket találnak a játékra.
Javasoljuk a játékosoknak, hogy kérjenek engedélyt a pálya tulajdonosától, mielőtt megjatsszák a hátsó kilencest.
A lassú játék tanácsolt, de a játékosoknak fel kell készülniuk a sebesség fokozására, ha időlegesen is, a pálya tulajdonosának kérése esetén.
Csodálatos teljesítménynek számit - ha az idő engedi - ha a játékos többször meg tud játszani egy lyukat egy meccs alatt.
A pálya tulajdonosa az egyetlen bírája annak, hogy ki a legjobb játékos. Tanácsoljuk a játékosoknak, hogy kétszer is gondolják meg mielőtt állandó tagságot váltanak egy pályára. Plussz elvárásokat emelhet a pálya tulajdonosa és a szabályok is változtatás tárgyát kepezhetik. Ennek okán sok játékos jobban szeret több különböző pályán játszani.
itt azzal magyarázzák,hogy így marad nyoma mindennek. a köszönömnek is...
a régi cégnél is minden faszság a végén mailban ment, egrészt mert állítólag így védték a fákat másrészt meg mivel a szerveren volt a mail nem a gépen így más helyeken is hozzá lehetett férni az információhoz
mondjuk az más kérdés hogy 100 levélből kb 98 csak szemét volt......
Ez olyan jó legalább mint a vírtuális motorozás vagy a telepatikus seggből szájba! (ini)
Ő meg odament egy olyan cégtől, ahol a főnökei saját háza volt az iroda
Csajoméknál az ugyanannál az asztalnál ülők is emailt írnak egymásnak. Amit válaszüzenetben meg is köszönnek...
rá nem jöttem volna.......
pedig ilyen dobozzal még mentem is
a barkasz árát.....
kicsit le van offolva a rendszerem......lehez ezért nem jövök rá mi akar ez lenni
Remélem fiatalok is értik.....
Hozzánk már csak lekme tyütyük jönnek
Ez a divat mostanság
Nálunk is csúnya sok millát rááldoznak a folyamatok hatékonyabbá tételére és az egyes részlegek közti információ csere hatékonyabbá tételére.
Ahelyett hogy rendes fizetést adnának és aki tud rendesen dolgozni nem menne el a cégtől és nem a 60as IQ embereket tennék a helyükre.....
Néha olyan egyszerű feladat se megy némelyiknek hogy elszámoljon 20ig....
Hasonló ilyen ún. lean tanfolyam van évek óta a nagyobb multiknál tehát nálunk is. Így megtanulhatjuk a kockát gurítani, a gömbölyűt meg cipelni. Van sok értelme.
Baszkiii
-Pincér úr,miért fogja kézzel a rántott húst a tányéron?
-Nem akarom,hogy még egyszer leessen....
Pincér

Múlt héten meghívtam néhány ismerősömet egy étterembe, ahol észrevettem, hogy a rendelést felvevő pincér ingzsebében egy kanalat hord.
Kissé különösnek tűnt, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Mikor azonban a felszolgáló pincér a kenyérrel és a terítékkel asztalunkhoz érkezett, láttam, hogy az ő ingzsebében is ott lapul egy kanál. Ahogy a mi pincérünk visszajött, megszólítottam és megkérdeztem tőle, mire jó az a kanál.

- Nos, - válaszolta a pincér, - az étterem tulajdonosai felkérték a hatékonyságnövelésben ismert szakértőnek számító Andersen Consulting-ot, hogy vizsgálják felül munkafolyamatainkat. Néhány hónap statisztikai elemzés után arra az eredményre jutottak, hogy vendégeink kanalaikat 73,84%-kal gyakrabban ejtik le, mint bármely más tárgyat az asztalról. Ez tehát átlagban 3 kanalat jelent óránként. Ha a személyzet fel van szerelve kanállal, akkor megtakaríthatjuk a külön utat a konyhába, s ezzel mintegy 1,5 munkaórát spórolhatunk naponta!

Éppen, hogy előadását befejezte, már hallani is lehetett az evőeszköz által keltett fémes zajt, ahogy a padlóra esett. A pincér azonnal kicserélte a kanalat a zsebében lévore, és így szólt:

- Látja, ha legközelebb a konyhába megyek, majd kicserélem a kanalat, ahelyett, hogy most külön oda mennék!

Ez igen mély benyomást tett rám, miközben a pincér további rendeléseinket vette fel. Ahogy ismét körülnéztem, megfigyeltem, hogy az összes pincér nadrágjának a sliccébol kilóg egy vékonyka kis zsinór, aminek okáról szintén megkérdeztem az asztalunkhoz ismét odaérkező pincért.

- Nem minden vendég olyan figyelmes, mint Ön! Az említett Andersen Consulting kitalálta, hogy a WC-n is időt takaríthatnánk meg.

- Ezt hogy kell érteni? - kérdeztem csodálkozva.

- Nos, tudja, ha a madzagot rákötjük a ..., na, szóval érti, akkor anélkül elő tudjuk venni, hogy a kezünket használnánk, és ez által az idő 76,24%-át megtakaríthatjuk, mert nem kell kezet mosnunk! Látja, ez az Andersen Consulting!

- O.K., ez remek - jegyeztem meg, - de ha a zsinór csak arra való, hogy elővegyük, akkor, hogyan tesszük el?

- Nos, - súgta oda halkan - nem tudom, a többiek hogy csinálják, én a kanalat szoktam használni...