Ettől még a tények tények maradnak. Bármennyire szar is az egész, úgy ahogy van pereputtyostól ! De , hogy csak kretén kerül elő, bármelyiket is nézem??!
ezen a dumán mindig jókat vidulok
bár értem mi a problémád velük(neked biztos mélyebb érzéseid vannak irántuk mint nekem) igazándiból semmivel sem voltak rosszabbak mint a mostaniak
már sokszor írtam ez az egész politika olyan mint egy darab szar, megeheted a jobb felét vagy a bal felét, de mindkettő ugyanolyan szar ízű lesz
és ha mondjuk a jóskapista eldönti hogy ő bizony meg akarja váktani a világot(országot) mire odakerül addigra olyan mértékben lesz befolyásolva hogy teljesen asszimilálódik a mostani-akkori politikai elitbe(de ha mégsem akkor nem fog közéjük kerülni)
persze lehet változtatásokat csinálni(nézd meg castrót fiatalon) de az is el fog szaródni
Megérdemeljük!! Ahol a pufajkás Horn Gyulát és Gyurcsótány Ferit megválasztották M.E.-nek , amit egyébként egyetlen normális emberekkel túlsúlyban lakott országban nem tettek volna, azokat nyugodtan lehet szopatni, hiszen úgyis kevés az eszünk, hogy az ilyen támadásokat kiküszöböljük!!
a baj nem ilyen egyszerű......
pl egy natúr siemens mozdony 1 milliárd feletti összeg a v43-ból lehet vagy 300 a 63ból meg vagy 50 ha csak ezeke nézzük is annyi pénz hogy ennyit nem lehet pár év alatt cserélni(20-25 évnyi nem fejlesztés után)
személykocsikból szerintem van vagy 2000 db ezeke nem tudom milyen árban osztogatják de tuti 500 milla felett vannak
szóval ez egy kb lehetetlen vállalkozás lenne cserélni úgy hogy észrevehető legyen változás legyen(amúgy van változás de lassú)
amúgy ezek a kocsik jó lennének ha x évente az akkori kor szellemében fel lennének újítva
egy busz sokkal egyszerűbb cserélni, plusz a buszos cégeknek semmi gondjuk nincs avval amin a buszok haladnak
a kosz meg olyan hogy azt nem a vasutasok teszik oda ....... bár a takarítási aktivitás megérne egy misét, de alapvetően a kedves utasok basznak össze mindent.....
Ha csak ilyen volna, nem volna baj! De a lepukkant 50 éves, koszos, télen fűtetlen, nyáron hűtetlen rozsdaboglyákra is pont ugyanennyibe kerül a jegy, mint ezekre.
Drága Vejem!
Tudom, hogy a válás óta nem hallottál felőlünk, de hosszas gondolkodás után szeretném elmondani, mennyire sajnálom hogy tönkrement a házasságod a lányommal.
Sajnos igazad van hogy otthagytad, most jöttem rá hogy valóban gyakran félrelépett, és semmi sem volt elég jó neki amit te csináltál.
Tudom, én sem voltam jó anyósod, nagyon sajnálom hogy soha nem tudtam befogni azt a nagy, mocskos pofámat, és mindenbe beleszóltam, de csak azért, mert segíteni akartam.
Igazad volt, mégsem volt jó ötlet, hogy hozzátok költöztem, és mozdulni sem tudtatok miattam, azt is nagyon sajnálom, hogy úton-útfélen csak téged ócsároltalak.
Ez úton szeretnénk mindketten bocsánatot kérni, rájöttünk, hogy nálad szorgalmasabb, dolgosabb, rendesebb embert nem hordott még a hátán a föld.
Most, így 10 év távlatából mégiscsak te vagy az az ember, aki férjül kívánnék az egyetlen lányomnak. Remélem a közben eltelt idő megszépítette az emlékeidet, lecsillapodott benned a harag.
Tudom, ennyi idő után nehéz újrakezdeni, de mindketten örülnénk neki, ha néha meglátogatnál minket, talán újra fellángol köztetek a régi szerelem.
Nagyon várjuk hogy jelentkezz.
Csókol: szerető anyósod
Ui.: Gratulálunk a lottónyereményedhez !!!
Egyszer volt, régen volt, a Mikulás karácsony előtt észrevette, hogy a 4 krampusza megbetegedett. De a helyettes krampuszok nem tudtak olyan szépen és gyorsan csomagolni, mint az igazi krampuszok. A sok baj közepette Mikulásné bejelentette, hogy az édesanyja velük fogja tölteni a Karácsonyt. Szegény meggyötört Mikulás ennek hallatán kiment a rénszarvasszánhoz, de szomorúan vette tudomásul, hogy az 5 rénszarvasból 3 vemhes, 2 meg ismeretlen helyre távozott a kerítésen átugorva. Ezek után a teljesen összetört Mikulás bement a házába, hogy igyon egy kis fenyőpálinkát, de azt látta, hogy a krampuszok már mindet megitták. Erre olyan mérges lett, hogy a kezében tartott poharat összetörte. Mikor össze akarta söpörni a szilánkokat, rájött, hogy az egerek régen megették a seprűt.
Ekkor csöngettek, és a lelkileg meggyötört Mikulás ajtót nyitott. Az ajtóban egy angyalka állt, kezében karácsonyfával.
Az angyalka így szólt:
– Kedves Mikulás! Hát nem csodálatos ez a mai nap?
Hát így alakult ki az a szokás, hogy a karácsonyfa csúcsára angyalkát húznak.
- Ne haragudjon...az állomást keresem.
- Nem haragszom. Keresse.