2011-ben nálunk így néz ki egy családi összeröffenés
Az a poén benne,hogy azóta is használatban vannak ezek az autók szinte hiba nélkül
Mondjuk papának a szürke vitaráján volt olyan gond, hogy a diffinél a szimering elfosta magát(mint kiderült gyári betegség) Mivel a hangácsi homokon nem nagyon vette észre, hogy pötyögget az olaj idők múlásával egyszer csak elfogyott. Már csak akkor vette észre, hogy baj van amikor a rádió hangerejének az emelésével sem tudta elnyomni azt a búúúgóóó hangot A diffi kuka lett. Olyan qrva szerencséje volt, hogy talált hozzá 40 ezerért majdnem újat több száz ezer a bóti ára, már majdnem rendelt belőle Azért szar amikor egy 3 ezer ft-os szimering tud ilyen galibát okozni.
A fényképek tanúsága szerint 2011 ben vettük papának 3 évesen a 2,0 benzin vitaráját 12 liter ehhez hozzá kell ugyan tenni, hogy betont keveset lát, napi 25 km-er fődút.(tanyajárat)
"1,6-os szívó benyás Vitarát. Elmondásuk szerint akkor éri el a hatot, ha eszetlenek. Na jó, alapból azok. Az új stift, ami már nem itt gyártódik, pedig 4 liter körül elvan."
Soha nem értettem azokat, aki japánból, de főleg Suzukiból dízelt vesznek vagy vettek. Vitarából sem találtam sok használtat, hahun is csak szalon által hirdetett újak vannak.
A Kizashi most használta jó árban van, de az itthoni mind CVT-s, németben viszont árulták manuálissal.
A főnököm régi, gázosított Swiftje 6-ot nyalt be a légneműből és kb 400e km volt benne, szinte gyári beállításokkal. Az itteni kollégák közül többen vettek 1,6-os szívó benyás Vitarát. Elmondásuk szerint akkor éri el a hatot, ha eszetlenek. Na jó, alapból azok. Az új stift, ami már nem itt gyártódik, pedig 4 liter körül elvan. Nem is nagyon van szükség a dieselekre. (Finneknél és a Baltikumba talán kettő lett az olajosból forgalomba helyezve.) Viszont a használtautón nem sok S-Cross-t látni maszek hirdetésekben, talán jelent valamit.
A Kizashi a tengeren túl 4 millába került, itt 10. Nem tart sokáig összeszámolni az itthoni tulajdonosokat, akik egy kerti parti alkalmából is tarthatnak típus találkozót.
Nagy a bukta, de minél nagyobb és drágább egy autó annál nagyobb az esés. A Suzukit divat fikázni, de nem tartja rosszul az árát. Jó most nem a Kizashira gondolok, hanem kisebbekre.
Swift 1,0 bejártam vele pestre dolgozni 5,0-át kajált. Az 1,3-as 6-ot, az a kamionsofőr barátomhoz került, mondta majd ő leviszi a fogyasztását 7-tel járt el vele. osanos benzinnel.
1,6-os civic is beérte 6-tal ha nem siettem.
Mindegyik 100,000km alatti első tulajtól került hozzám, nem 400+os bontó szökevények. Az anyámék suzukija hitellel 3,6-ban állt meg 500-ért tudtuk eladni 65,000km-rel.
Azt a "fazont" én is Az idíóta nem figyelte, hogy megette a motor az olajat. Azt egy medmex gumifüstnél felatta a harcot a blokk. De vett bele egy másikat
Azóta a legendás klükopsz is már csak alkatrész
Elmondanám ez igaz sztori volt a régmúltból lehet 20 évvel is ezelőtt. A hiradóba benne volt az eset asszem még a bemondónő is elnevette magát Valami falusi kisábécébe tetőbontás módszerével két alkesz bemászott. Cigarettát és szeszt vittek el. Amikor a rendőrök faggaták( mert persze a két okos nagyjából no perc alatt megkerült), hogy mit csináltak az alkohollal?
- eladtuk
- és mit csináltak a pénzel
- azt meg elittuk
kibaszott forró ha regenerál... csináltam többször , de figyeltem hogy ne gyújtsak fel semmit mögötte... ...mindegy , már nem kell ilyenekkel bajlódnom ...se a regenerálással , sem az olajjal...ja és a fogyasztás is - 1liter
Az a poén benne,hogy azóta is használatban vannak ezek az autók szinte hiba nélkül
Mondjuk papának a szürke vitaráján volt olyan gond, hogy a diffinél a szimering elfosta magát(mint kiderült gyári betegség) Mivel a hangácsi homokon nem nagyon vette észre, hogy pötyögget az olaj idők múlásával egyszer csak elfogyott. Már csak akkor vette észre, hogy baj van amikor a rádió hangerejének az emelésével sem tudta elnyomni azt a búúúgóóó hangot
Mesedélután van?
https://www.sportmotor.hu/vide...
A Kizashi most használta jó árban van, de az itthoni mind CVT-s, németben viszont árulták manuálissal.
A Kizashi a tengeren túl 4 millába került, itt 10. Nem tart sokáig összeszámolni az itthoni tulajdonosokat, akik egy kerti parti alkalmából is tarthatnak típus találkozót.
1,6-os civic is beérte 6-tal ha nem siettem.
Mindegyik 100,000km alatti első tulajtól került hozzám, nem 400+os bontó szökevények. Az anyámék suzukija hitellel 3,6-ban állt meg 500-ért tudtuk eladni 65,000km-rel.
Azóta a legendás klükopsz is már csak alkatrész
- eladtuk
- és mit csináltak a pénzel
- azt meg elittuk