Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy családban ennyi japán autó! Ez sem jellemző.
2011-ben nálunk így néz ki egy családi összeröffenés
Az a poén benne,hogy azóta is használatban vannak ezek az autók szinte hiba nélkül
Mondjuk papának a szürke vitaráján volt olyan gond, hogy a diffinél a szimering elfosta magát(mint kiderült gyári betegség) Mivel a hangácsi homokon nem nagyon vette észre, hogy pötyögget az olaj idők múlásával egyszer csak elfogyott. Már csak akkor vette észre, hogy baj van amikor a rádió hangerejének az emelésével sem tudta elnyomni azt a búúúgóóó hangot A diffi kuka lett. Olyan qrva szerencséje volt, hogy talált hozzá 40 ezerért majdnem újat több száz ezer a bóti ára, már majdnem rendelt belőle Azért szar amikor egy 3 ezer ft-os szimering tud ilyen galibát okozni.
Nem sokkalom ezt a fogyasztást sem.
100km/h! A Suzukik szeretik ha forgatva vannak és nem is esznek drasztikusan kevesebbet ha papásan tolod nekik.
A fényképek tanúsága szerint 2011 ben vettük papának 3 évesen a 2,0 benzin vitaráját 12 liter ehhez hozzá kell ugyan tenni, hogy betont keveset lát, napi 25 km-er fődút.(tanyajárat)
Ja, országút 80....., de több száz kilométeren úgysem lehet így menni.
Az új swift 4.5-5-ből tényleg elvan.
Jaaa, most nézem. Ez a viccek topik!
"1,6-os szívó benyás Vitarát. Elmondásuk szerint akkor éri el a hatot, ha eszetlenek. Na jó, alapból azok. Az új stift, ami már nem itt gyártódik, pedig 4 liter körül elvan."

Mesedélután van?
Soha nem értettem azokat, aki japánból, de főleg Suzukiból dízelt vesznek vagy vettek. Vitarából sem találtam sok használtat, hahun is csak szalon által hirdetett újak vannak.
A Kizashi most használta jó árban van, de az itthoni mind CVT-s, németben viszont árulták manuálissal.
A főnököm régi, gázosított Swiftje 6-ot nyalt be a légneműből és kb 400e km volt benne, szinte gyári beállításokkal. Az itteni kollégák közül többen vettek 1,6-os szívó benyás Vitarát. Elmondásuk szerint akkor éri el a hatot, ha eszetlenek. Na jó, alapból azok. Az új stift, ami már nem itt gyártódik, pedig 4 liter körül elvan. Nem is nagyon van szükség a dieselekre. (Finneknél és a Baltikumba talán kettő lett az olajosból forgalomba helyezve.) Viszont a használtautón nem sok S-Cross-t látni maszek hirdetésekben, talán jelent valamit.
A Kizashi a tengeren túl 4 millába került, itt 10. Nem tart sokáig összeszámolni az itthoni tulajdonosokat, akik egy kerti parti alkalmából is tarthatnak típus találkozót.
Nagy a bukta, de minél nagyobb és drágább egy autó annál nagyobb az esés. A Suzukit divat fikázni, de nem tartja rosszul az árát. Jó most nem a Kizashira gondolok, hanem kisebbekre.
Swift 1,0 bejártam vele pestre dolgozni 5,0-át kajált. Az 1,3-as 6-ot, az a kamionsofőr barátomhoz került, mondta majd ő leviszi a fogyasztását 7-tel járt el vele. osanos benzinnel.
1,6-os civic is beérte 6-tal ha nem siettem.
Mindegyik 100,000km alatti első tulajtól került hozzám, nem 400+os bontó szökevények. Az anyámék suzukija hitellel 3,6-ban állt meg 500-ért tudtuk eladni 65,000km-rel.
de a rennszám vissza járó lélek nem tudtad !
bármire képes. Bár én úgy tudom, miután a körforgóba meggyürte eladta, mintha
szerinted a fazi " új " motorja mivel fut az utakon biztos be reggelte 175 e -ért a dupla szemest
nem nem a küklopsz él !
Azt a "fazont" én is Az idíóta nem figyelte, hogy megette a motor az olajat. Azt egy medmex gumifüstnél felatta a harcot a blokk. De vett bele egy másikat
Azóta a legendás klükopsz is már csak alkatrész
Elmondanám ez igaz sztori volt a régmúltból lehet 20 évvel is ezelőtt. A hiradóba benne volt az eset asszem még a bemondónő is elnevette magát Valami falusi kisábécébe tetőbontás módszerével két alkesz bemászott. Cigarettát és szeszt vittek el. Amikor a rendőrök faggaták( mert persze a két okos nagyjából no perc alatt megkerült), hogy mit csináltak az alkohollal?
- eladtuk
- és mit csináltak a pénzel
- azt meg elittuk
Ha lenne pálinkám,már nem lenne....
hol a pia?.... eladtuk....és a pénz?...elittuk
kibaszott forró ha regenerál... csináltam többször , de figyeltem hogy ne gyújtsak fel semmit mögötte... ...mindegy , már nem kell ilyenekkel bajlódnom ...se a regenerálással , sem az olajjal...ja és a fogyasztás is - 1liter
kétütemű... ez jó...